zvláštní nechtělo se mi věřit že je dělaly bez bagu.... no a zeptám se ještě jinak, jakej nejhezčí volant jde nacpat do 36-ky ... asi nej měli M 46-ky ale to tam nenacpu ne? sháním něco pěknýho tak budu rád za každou radu
Dělali. Z E46 do E36 pasuje bez problémů, jenom nebudeš mít multifunkci na volantu, musel by si to natahat sám pod palubku.
A podle typu je někdy třeba vyměnit kroužek. Ten ze 46tky je o něco tlustší.
Co se týče toho, kterej je nejhezčí, je to čistě věc vkusu. Z originálů se mi celkem líbí tenhle cos postnul a origo M-kový 3ramínko s begem.
Joy píše:Dělali. Z E46 do E36 pasuje bez problémů, jenom nebudeš mít multifunkci na volantu, musel by si to natahat sám pod palubku. A podle typu je někdy třeba vyměnit kroužek. Ten ze 46tky je o něco tlustší.
Co se týče toho, kterej je nejhezčí, je to čistě věc vkusu. Z originálů se mi celkem líbí tenhle cos postnul a origo M-kový 3ramínko s begem.
ten co jsem postnul je origo m-kový ne? nebo jakej myslíš ty??
Joy píše:Dělali. Z E46 do E36 pasuje bez problémů, jenom nebudeš mít multifunkci na volantu, musel by si to natahat sám pod palubku. A podle typu je někdy třeba vyměnit kroužek. Ten ze 46tky je o něco tlustší.
ten co jsem postnul je origo m-kový ne? nebo jakej myslíš ty??
ano ten co jsi postnul je M-kový předfacelift bez bagu.
to vypadá jak kdyby ho někdo nafouknul... je to moc velký na to auto... podle mýho... ideal by bylo něco mezi...ale tenhle mi teda vůbec k 36ce nesedí...
paveld píše:Druhý tříramínko s bagem co se dělalo:
tohle je podle mýho pěknej volant ale právě škoda že ho nevydali za "M" mám komplet až na motor vše M-kový tudíž se snažím zanechat M kde to jen jde jestli mi jako rozumíte
Pasuje tisícihran, ale ne kroužek vyjma E36, které byly technicky "už" E46 (s čidlem natočení volantu, tuším od 9/98 nahoru).
To tříramínko s velkým bagem se dávalo i do E39 a E38, ale od 3/99 má uchycení kroužku stejné jako E46 a zároveň s touhle změnou byl jednostupňový airbag nahrazen dvoustupňovým.
Pasuje tisícihran, ale ne kroužek vyjma E36, které byly technicky "už" E46 (s čidlem natočení volantu, tuším od 9/98 nahoru).
To tříramínko s velkým bagem se dávalo i do E39 a E38, ale od 3/99 má uchycení kroužku stejné jako E46 a zároveň s touhle změnou byl jednostupňový airbag nahrazen dvoustupňovým.
Tak tak. Ten dvoustupňovej bag sem nezmiňoval, protože psal, že chce bez begu. Ale i to se dá upravit aby to fungovalo. Je to oser, ale jde to.
s2000h píše:to vypadá jak kdyby ho někdo nafouknul... je to moc velký na to auto... podle mýho... ideal by bylo něco mezi...ale tenhle mi teda vůbec k 36ce nesedí...
Když už je tu toto téma, tak se zeptám, mám v E36 4-ramínko s bagem.. auto je rok výroby 5/93, chtěl bych tam dát nějakej 3-ramenný volant, třeba taky s bagem nebo bez (ale zas aby mi nesvítila kontrolka). Kterej mi tam přesně padne jak prdel na mísu?:D (myslím abych nemusel něco upravovat a podobně...)
fabledwarrior píše:Když už je tu toto téma, tak se zeptám, mám v E36 4-ramínko s bagem.. auto je rok výroby 5/93, chtěl bych tam dát nějakej 3-ramenný volant, třeba taky s bagem nebo bez (ale zas aby mi nesvítila kontrolka). Kterej mi tam přesně padne jak prdel na mísu?:D (myslím abych nemusel něco upravovat a podobně...)
Sežeň volant se stejnym kroužkem pokud nechceš nic upravovat, jsou mám pocit 2 typy. Záleží co máš v autě.