Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Změna barvy - polep
Víte někdo o někom, kdo dělá kvalitní polepy? (Myšleno změna barvy auta pomocí polepu - né laku). Měl jsem A5ku a nechal ji polepit na matnou bílou jednou firmou poblíž letiště a stejnou chybu bych už neudělal, sice to celé stálo 11tis. včetně karbonové střechy, zrcátek, křídla ... ale kvalitou tak na 60% a loupalo se to, hrůza :/ Teď chci ochránit svůj lak (individual šedá metalíza) a i vzhledově změnit opět na bílou. Cenové nabídky mám - bílá metalíza 15tis a bílá perleť kolem 20tis. (Bez střechy a zrcátek). Pokud by někdo měl nějaké rady, návrhy, ať napíše, děkuji.
-
Tak nějak jsi si odpověděl sám. Tam, kde ti to zmrvili to nedáš. Ok. Tak najdi nějakou renomovanou firmu ve tvém okolí s dobrýma referencema a na cenu moc nekoukej. Jestli ušetříš dejme tomu 5000kč na ceně, tak budeš litovat kvalitu odvedené práce. A ve finále budeš nasranej a prachy v hajzlu.
Moje rada: nekoukej moc na cenu.: zkus něco najít tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... forum&f=46
Moje rada: nekoukej moc na cenu.: zkus něco najít tady: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... forum&f=46
-
Chlapi, myslíte, že má smysl zkusit polep svépomoci?
Na netu se dají objednat folie za velmi zajímavé ceny:
http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-colored-glossy-purple-mirror-chrome-car-wrapping-foil-with-air-release-channels-high-quality/738649170.html
Potřebuji stříknout 2 díly na e39. Za cenu nástřiku bych měl folii na komplet auto a za víkend by se to dalo zmáknout. Co myslíte? S modrým chromem by to mohlo vypadat hodně zajímavě
Na netu se dají objednat folie za velmi zajímavé ceny:
http://www.aliexpress.com/item/hot-sale-colored-glossy-purple-mirror-chrome-car-wrapping-foil-with-air-release-channels-high-quality/738649170.html
Potřebuji stříknout 2 díly na e39. Za cenu nástřiku bych měl folii na komplet auto a za víkend by se to dalo zmáknout. Co myslíte? S modrým chromem by to mohlo vypadat hodně zajímavě

Tomuhle moc nerozumím. Chápal bych, pokud by jsi měl špatný lak a nechtělo se Ti dát 50tis za celolak. Ale pokud máš lak dobrý, tak jakou výhodu má folie? Laku se nic nevyrovná, podle mne. Sice ho možná ochráníš, ale neuvidíš ho. To je škoda. To bych Ti mohl poradit, že pokud chceš ochránit lak, dej auto pod plachtu do garáže a nejezdi s ním.beckham- píše:...Teď chci ochránit svůj lak (individual šedá metalíza) a i vzhledově změnit opět na bílou...
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Z důvodu pozdějšího prodeje bych to možná ještě pochopil. Ikdyž osobně bych raději investoval do nového kvalitního laku, ale podle mne je hodně důležitá údržba - ruční mytí a žádné sračky Sonax nebo koupené na pumpě. Znám pár aut, které stojí venku, jsou 6 let stará, majitel o ně fakt pečuje a vypadají jako nová.
Nevím, nikdy jsem neviděl fólii z blízka, ale myslím si, že u fólie nedosáhnu stejného efektu, jako když lak pořádně vyleštím. Nebo ano? Myslím, si i že folie na lak je jeho degradace, auto nemůže vypadat jako s lakem. Ale je možné, že hodně záleží na fólii. Rozhodně jsou v nich rozdíly.
Nevím, nikdy jsem neviděl fólii z blízka, ale myslím si, že u fólie nedosáhnu stejného efektu, jako když lak pořádně vyleštím. Nebo ano? Myslím, si i že folie na lak je jeho degradace, auto nemůže vypadat jako s lakem. Ale je možné, že hodně záleží na fólii. Rozhodně jsou v nich rozdíly.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
-
- Člen Klubu
Je důležitý prej mít kvalitní folii, jak bylo řečeno 3M apod. Pak ta cena skočí o 5-10k víc, ale vydrží taky hafo let. Postup práce je v podstatě stejnej, ale netrhá se, je odolná atd.. Znám tyhle stránky: http://www.trieste.cz/cz/polepy-a-prevl ... lepy-auto/
Spíše jsem myslel někoho, kdo to třeba dělá a má nějaké zkušenosti s tím.
Ano, tintek a trieste jsou mistři ve svém oboru, ale také mistři vysoké ceny a to obzvláště tintek, škoda dávat 20-25 tisíc firmě, když nějaký šikula to umí za výrazně méně ...
Něco jako srovnání origo BMW servis a kluci tady na fóru, co jsou větší machři než v tom origu
a že jich tu není málo ...
Ano, tintek a trieste jsou mistři ve svém oboru, ale také mistři vysoké ceny a to obzvláště tintek, škoda dávat 20-25 tisíc firmě, když nějaký šikula to umí za výrazně méně ...
Něco jako srovnání origo BMW servis a kluci tady na fóru, co jsou větší machři než v tom origu