Člověče nemáš tu 335i bílou? Já se nedávno honi na karlovarce s jednou 335i. Já na motorce on 335i a jelo mu to teda jako kráva. Kdyby nevyměknul těsně před Prahou tak by mi asi ujel a to mám cbr 1100xx a max někde kolem 320 kmh.
Dettektorr píše:Člověče nemáš tu 335i bílou? Já se nedávno honi na karlovarce s jednou 335i. Já na motorce on 335i a jelo mu to teda jako kráva. Kdyby nevyměknul těsně před Prahou tak by mi asi ujel a to mám cbr 1100xx a max někde kolem 320 kmh.
jj bílá je ale těch akcí je moc tuto si nevybavuji. Motorkáři jsou jediný co si semnou zablbnou. už i 458 italia to vzdala
Tak Toyota Supra:D:D Tys nekoukal na youtube na tyhle auta někdy?:D Ono se tam těm upraveným Suprám nedavají názvy jako Supra from Hell jen tak pro nic za nic:D
150ve škodě 120 na LPG, ve čtyřech lidech z kopce .... 150 tachometrových, skutečnost buhví kolik Jinak v E46 316i 220km/h tachometrových po rovince ... mělo to nějaký dlouh převod nebo co Na motorce mě potahal i týpek s 330i E46, ale mám jen CBR 600RR
CBR600RR a dal tě třílitr jo? Nechápu i starý CBR musí jet 270 a o zrychlení snad nemá smysl mluvit. Ale pokud jste jeli zatáčky a bál ses, tak to asi jo no....
Že Tě nedal borec s 458 si myslím že bylo spíš tim borcem, než autem. Na maximálce by Tě roztrhal Je to lehčí a má o něco málo větší stádo. Ani s tou Tvojí bestií upravenou bys ho nedal, kdyby tam seděl nějakej magor co by se nebál.
Joy píše:Že Tě nedal borec s 458 si myslím že bylo spíš tim borcem, než autem. Na maximálce by Tě roztrhal Je to lehčí a má o něco málo větší stádo. Ani s tou Tvojí bestií upravenou bys ho nedal, kdyby tam seděl nějakej magor co by se nebál.