Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW E36 compact střešn tapec

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Judasek

#1 Příspěvek od Judasek »

ahoj mám dotaz padá mi látka ze střešního tapecu potřeboval bych poradit čím nalepit aniž by lepidlo provsáklo díky za odpovědi

nebo jestli má někdo podobné zkušenosti
johnyfly1

#2 Příspěvek od johnyfly1 »

lepi sa to naprd lebo z druhej strany tej latky je taka pena :roll: to uz skor novu latku a tu prolepit :roll:
CybreX
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od CybreX »

Jak už bylo řečeno, není to jenom samotná látka, ale mezi látkou a stropnicí je tenký molitan za který to drželo. To že se to odlepilo značí, že molitan je KO pravdepodbně kvůli vlhkosti (špatné čistění int. apod). Jsou dobré lepidla ve spreji, které ti to neprosajou, když tam dáš poprašek, ale pochybuju, že to půjde znovu přilepit, protože tam nemáš jak lepidlo dostat a navíc by ten rozpadlý molitan už nevypadal dobře-udělal by strukturu.

Osobně jsem si čalounil strop tenkou koženkou, je to sice pěkný záhul, ale aspoň se neprosaje.
Judasek

#4 Příspěvek od Judasek »

nedke jsem cetl i to ze se ten molitanek da oddrolit a nalepit to znovu ez tho molitanku bojím se celej střešní tapec sundat abych to pak dal zpátky dohromady
Dabler

#5 Příspěvek od Dabler »

sundat stropnici te nemine, strhnout cele pouzit nejlepe lepidlo ve spreji, da se to i chemoprenem v tenke vrstve aby neprosakl, jednodussi bude sehnat jinou zachovalou stropnici a vymenit, drolit ten molitan z latky je nesmysl. potom uz to nebude drzet vubec. tam kde se to provesi zustava molitan na latce a od podkladu se hezky odlepi beze zbytku, tam kde to drzi strhnes pouze latku a molitan zustane na podkladu takze zustanou viditelne nerovnosti po opetovnem nalepeni.
Odpovědět