Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Hardy spojka bmw 8děr
Setkal se někdo s hardy spojkou bmw 8děr zejmě z e12? Otec potastavil kdysi traktor převodovka a kardan je bmw e12 4st prevodovka a unašeče mají 4 otvory tzn. že hardy spojka má 8 děr vnější průměr je 105mm vnitřní 75mm a rozteč děr 55mm a tlouška 40mm díky M10. Tu hardy spojku nemůžu nikde na netu sehnat setkal se s tím nekdo já jen s 6 dírou díky moc za radu. 

-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
Tu 8-děrovou hurdyspojku jsi někdy viděl na vlastní oči? Nejde spíš o konec kardanu s křížovým kloubem? Ten je 4-děrový.
Rozměry co jsi udal jsou tak nějak ne to co by bylo třeba pro identifikaci. U takovéhoto spoje se uvádí roztečný průměr děr, tedy vzdálenost středů protilehlých děr.
Rozměry co jsi udal jsou tak nějak ne to co by bylo třeba pro identifikaci. U takovéhoto spoje se uvádí roztečný průměr děr, tedy vzdálenost středů protilehlých děr.
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
Jasný ta hurdy spojka tam je jen jí potřebujem vymenit protože už je za ty leta roztrhaná, to by mi bylo jasný kdyby to bylo vzadu spoj z kardanu na diferencial. jenže ten 4děrovej unašeč jde z tý převodovky.... to je mi divný. A nikdo už si nepamatuje jak to s tim bylo otec tvrdí, že je to hurdy spojka z bmw e12 tu rozteč jak říkáš zkusim změřit díky
Jsem takovou hardinu ještě neviděl, tak jsem ze zvědavosti kouknul do katalogu a je tam normálně k objednání na E12 apod veterány.
BMW číslo dílu je 26111106113
Dělá to i Meyle: MEY 300 261 1003
Celkem to i odpovídá těm tvojim měřením.
Přímý odkaz sem nejde vložit, tak si tady v tom katalogu zadej do vyhledávání to origo číslo dílu od BMW co jsem napsal nahoře a hned uvidíš.
http://eshop.anautodily.cz/direct/
Kloub, podélný hřídel
průměr v mm 105
druh kloubu diskový kloub
Počet děr 8
Kruhový vyvrt ? 2 [mm] 76
Jednotka mnozstvi kus
BMW číslo dílu je 26111106113
Dělá to i Meyle: MEY 300 261 1003
Celkem to i odpovídá těm tvojim měřením.
Přímý odkaz sem nejde vložit, tak si tady v tom katalogu zadej do vyhledávání to origo číslo dílu od BMW co jsem napsal nahoře a hned uvidíš.
http://eshop.anautodily.cz/direct/

Kloub, podélný hřídel
průměr v mm 105
druh kloubu diskový kloub
Počet děr 8
Kruhový vyvrt ? 2 [mm] 76
Jednotka mnozstvi kus