Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Motor v zátahu cuká (vynechává) BMW 730D

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gabrosh

#1 Příspěvek od Gabrosh »

Zdravím, mám menší problém, vlastním BMW e65 730d, při normální jízdě na půl plynu auto jede normálně, ale když ho ženu do vyšších otáček a sešlápnu plyn, tak motor přerušovaně cukne, tak 3x-4x, při každem cuknutí vystřelí otáčky tak o 200 nahoru, pak zase trošku klesnou,do 60km/h a nad rychlost 140 km/h při sešlápnutí plynu vůz akceleruje bez problémů. Cuknutí se děje převážně na 3. a 4. převodový stupeň. Děkuji za každou radu
cajoch

#2 Příspěvek od cajoch »

automat jde do kytek...
Gabrosh

#3 Příspěvek od Gabrosh »

Myslím si, že to není automatem, automat mi řadí bez problémů a plynule, a když zařadím na pádlech 3. převodový stupeň, sešlápnu plyn, tak mi motor několikrát cukne a akceleruje pomaleji než by měl, převodovka je stále na jenom a tom samém převodovém stupni, pochybuji, že to bude tím :)
Gabrosh

#4 Příspěvek od Gabrosh »

Napadla mě váha vzduchu, vadný vstřik, špatné čerpadlo .. nebo zasraný palivový filtr, auto mám z Nizozemské ambasády, tam s E65 jezdili vycházkovou jízdou, lážo plážo, nikdo jí moc neproháněl, spíš si myslím, že tam díky tomu bude někde usazený sajrajt ..
danbrown

#5 Příspěvek od danbrown »

No, předtím, než začneš naslepo laborovat, tak ti prvně doporučím (naprosto vážně) zajet do servisu na diagnostiku.
Obrázek
Hydrant
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Hydrant »

Ahoj,

jak to dopadlo?
Odpovědět