Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

M volant bmw e36 jen menší rada

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Zpráva
Autor
roman320

#21 Příspěvek od roman320 »

s2000h píše:Tak přiznám se ze tenhle sem ještě nevidel, ale podle me to není m-ko a vypada to jak z robocopa...

M to je, je to z tech prvnich kousku, ja ho treba mam a je fakt ze design nic moc, ale uz sem si zvykl:D drzi se oproti obyc triraminku luxusne:) kazdopadne az se nekde objevi to fl. triraminko za normalni cenu tak do neho pujdu, ale 5 litru za neho nedam, uz z pricipu:) Ten predfl mkovej se me taky hodne libi, ale kdyz mam palubovku s pytlem u spolujezdca tak by to bylo jak pest na oko..
fabledwarrior Člen Klubu
Člen Klubu

#22 Příspěvek od fabledwarrior Člen Klubu »

paveld: No kdyz ja tak nejak koukal do etk, ale takovej volant, kterej by mi tam mel jit jsem asi jeste nevidel:D Ale mozna to je tim nacrtkem co je tam zobrazenej:D
Vojtakrapa

#23 Příspěvek od Vojtakrapa »

Prosím prosim, jak z ETK vyšpekuluju jaký volant tam má být v originálu
http://www.realoem.com/bmw/partgrp.do?m ... g=32&fg=35

Když se chci podívat na nějaký díl tak mi to vždycky nabídne mraky možností. To samé třeba u světel. Dá se jednoduše zadat svoje vin a vypadnou díly přesně na dané auto? Nyní mám v autě tohle. Je to tam origo z výroby? Jedná se o BMW M3 E36 rok 1994
Přílohy
18062012167.jpeg
18062012167.jpeg (124.36 KiB) Zobrazeno 1156 x
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Tenhle se dával, pokud vím, až od 9/96 pro M3 nebo auta s kompletním m-paketem, nebo za příplatek.

U světel je to podle roku výroby, což i vidíš v sloupcích od/do data. Dále podle výbavy - pokud si vyjedeš v ASAPu nebo třeba na http://www.bmwvin.com, http://www.voton.cz výbavu, dá se podle ní orientovat (v ETK je vždy uvedeno "pouze ve spojení s SXXXA - výbava", kde XXX je kód výbavy).
Vojtakrapa

#25 Příspěvek od Vojtakrapa »

Ahoj, díky moc za reakci a za osvětu. Tohle zkoumám už delší dobu. Neříkej mi, že fakt není něco jednoduššího a snašího jak najít díly na svoje BMW. To fakt když chcete originální díly na svoje auto z výroby, se musí spekulovat z ETK vyjetí výbavy, podle roku, podle verze a já nevim podle čeho ještě?

Fakt není něco, že zadám svoje vin a to mi vyjede pouze mnou jeden vybraný díl, kterým byl originálně vybaven z výroby?

Fakt mě nezajímá, že když dám svoje vinko do nějakýho systému a napíše mi, že tohle je do roku 1994, tohle je pouze pro Japonský verze, tohle je pro silnější a nebo co tam je všechno za vyjímky :-( Díky :-)
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Jestli ti to přijde moc složitý, tak si to nech natypovat v BMW nebo vymysli lepší systém.
Vojtakrapa

#27 Příspěvek od Vojtakrapa »

Nj co se dá dělat. Jestli tedy ještě můžu poprosit jaký bych tam měl mít volant? Kdyžtak moje vin je JC39839
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-C ... /steering/

V decodéru mi to nabízí tohle
S255A Sports leather steering wheel

Jak ten volant vypadá? Díky a hezký večer
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Měl by to být od 9/94 tenhle, v odkazu, který jsi dal, není.
Přílohy
S255A.jpg
S255A.jpg (137.87 KiB) Zobrazeno 1120 x
Kani

#29 Příspěvek od Kani »

Fx píše:Měl by to být od 9/94 tenhle, v odkazu, který jsi dal, není.

Mam tenhle a prijde mi strasne velky. Uz koukam po mensim.
Cisi

#30 Příspěvek od Cisi »

Už mám koupený taky ten Mkový, co se dával do e39 apod., čekám na kroužek a po svátcích se ho tam pokusim hodit, jen povolit ty torxy na tom stávajícím zezadu bude asi docela hrozný, jsou utažený jak prase a přístup jak k penězům.. :evil:
dede789

#31 Příspěvek od dede789 »

To předface M čtyřramínko se drží perfektně, poface Mko taky :). Mě se to čtyřramínko docela líbí, nějak jsem si na něj zvyknul a líbí se mi, kua musíš na něj chvíli koukat a zvykat si, pak se ti zalíbí 8)
Odpovědět