Při brouzdání internetem jsem narazil na tento obrázek. Nejvíce mě na něm zaujaly přední světlomety upravené na Angel Eyes. Úpravce píše (německy), že optika je použitá z modelu E39, ale neuvádí jak postupoval. Jak upravit potkávací světla na Xenony jsem našel na internetu. Je to celkem jednoduché. U modelu E36 to mají ještě jednodušší, koupí si od HELLY nové světlomety a mají Angel Eyes.
Zajímalo by mě, jak na úpravu AE pro E34. Máte někdo zkušenost? Jde mi o to, jestli se musí koupit komplet světla E39, nebo se dá koupit zvláš? jen optika (parabola s kroužky).
Rád uvítám Vaše tipy. Můžete mi psát sem nebo také na e-mail mailto:?subject=&body= Mad Max
Co sem videl, tak na ebay.de se normalne prodavaji ty svetlovodive kabely (krouzky) za par eur....pak to tam enom musis nejak namontovat,pichnout to na parkovacky a necim osvitit....
...kdyby jste vedeli neco konkretnejsiho o tech krouzcich na Ebay, tak mi sem prosim hodte link. Nejak to nemuzu najit.
Jo jinak znamej si tedka nechaval delat xenony na E34 (525tds). Vyslo ho to na 8tKc. Cast dilu byla z vrakalu - zakladem jsou cely svetlomety z e39 - tam se vykuchaj paraboly a vrazi se misto tech standartnich do E34 - je to drbacka, ale melo by to byt docela efektni. Ale pro me je to docela ranec penez.
No na ebay musis pohledat, daji se najit jenom ty krouzky ktere musis potom sam narvat do svetel a nebo rovnou hotove svetla.
Tady je navod jak je tam namontovat.
Navod 1 Navod 2