Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

servo zlobi

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od bpytlik »

Tak jsem si vzpomel,ze bych se moh optat na problemy se servem. Na podzim jak jsem blbnul na parkovisti a dojizdel gumy,tak jsem drzel delsi dobu volant na plny rejd a on se ozval takovy divny zvuk a servo zaclo divne bzucet,pokud je v krajni poloze.Navic kdyz stojim na miste,tak jde silene ztuha(skoro jako bez serva).Ale pokud je pod nulou,tak jde lehce. A kdyz jedu rychle,tak volant neklade temer radny odpor.Nemate s tim nekdo zkusenosti???Odeslo nejake tesneni v servo nebo neco jineho??Co se s tim da delat???DIKES:P
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klakson »

málo oleje, dolej :cool:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od bpytlik »

Oleje???Myslis servo kapalinu nebo co v tom je???Te je tam az az.....Navic to zaclo delat najednou pri tom blbnuti na parkovisti a trhlo to volantem....
Klakson
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Klakson »

no dělá to pumpa, buď tam je málo kapaliny, mě to dělá taky když dám plnej rejd, možná to je jenom nějakej přepouštěcí ventyl a třeba je tomu jenom zima, nevim, ale je to něco s pumpou, ale to jsou moje zkušenosti .
TT
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od TT »

kapalinu zkontroluj, (nejdříve křupavé zvuky a teď každej vystopuje odkud kam jsem jel , jak to CH*IJE)teď to podělaný servo měnim, taky jsem blbnul na parkovišti:guma: ....zasloužil bych pěknejch pár na :naholou: , už se na tom dělá bude to stát nejakýho toho modrýho pána, ale snad to bude OK už ve středu.
BMW E63 LCI - 650i Manuál + E84 - X1 20dX + E87 - 120i
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od bpytlik »

No nove servo stoji nejakych 15k a to za to rozhodne davat neminim....nic z toho nechcije,akorat v lete budu na miste tocit jak bez posilovace a pri 200 kdyz mi sedne mucha na volant,tak tim zatoci:australan
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Schejbix »

Originál zaslal bpytlik
[B]Na podzim jak jsem blbnul na parkovisti a dojizdel gumy,tak jsem drzel delsi dobu volant na plny rejd a on se ozval takovy divny zvuk a servo zaclo divne bzucet,pokud je v krajni poloze.Navic kdyz stojim na miste,tak jde silene ztuha(skoro jako bez serva).

Sem na tom uplne stejne, parkoviste jedno.... Jenom mi to servo bzuci pri jakymkoli pohybu a v krajni poloze rve, jako kdyby chtelo vyskocit.

Originál zaslal bpytlik
[B]No nove servo stoji nejakych 15k a to za to rozhodne davat neminim....

Byl sem u Bohma v Pocernicich a cenu rikal cca 1500-2000 za starsi, ale presne mi to rekne az dneska vecer, nemam rad posilovny :fuckoff: , takze to necham vymenit. Mam tam motor M52 takze pumpicky budeme mit stejny.
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Schejbix »

Tak pumpicka vymenena :pumpicka: Bohm ji nakonec nemel, ale sehnal sem ji na vrakarne na Kutnohorsky za 2500,-- Vytahnul ji z bourany e39tky z roku 98. Ted uz zadnej hluk a posiluje taky ok :-). Btw vrakarna good, az budou penizky musim se tam jeste mrknout, mel tam docela dost plastu.
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od bpytlik »

Hmm 2,5k to jde...Budu muset taky zakoupit :)
Schejbix
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Schejbix »

Chce to stesti, bud ji nemaj a nebo za ni asi 2x chteli 5k. Nakonec to ale vyslo. Treba u vas bude levneji :smog:
Odpovědět