Tak nevim, vyhrabal jsem to z mobilu, tak snad by to melo byt ono. Jinak mam jeste kontakt na: mailto:?subject=&body=, ten ma ale tusim jen D2R za 5000. Jakub ale myslim nekde psal, ze to sviti stejne. A v annonci je inzerat: xenon 1 par za 4. 500. -rychlost-sleva. Tel.: 605 776 118 - A 25.04. to vyjde za 4000!!! To uz je dost zajimavy!:yep2: :yep2: :yep2:
A co znamena to D2R?
Jinak dik za to druhe cislo, volal jsem mu a asi to od nej vemu.
Jenom mam jeste strach, kdyz mam zevnitr orosene svetla, nekde mi tam asi zateka, tak jestli to neznici ty vybojky. H1kam to zatim nic neudelalo.
Stejne budes ty svetla rozebirat, tak to pretesnis, pokud ti to nezateka pod sklem. D2R maji nahore stinitko, jako treba H4 a D2S ho nemaji a jsou urceny primo do lup. Ale sviti to prej stejne a pasujou tam taky stejne.
az na to, ze to zakryva cast fcni plochy reflektoru, tak ok.... asi to pak bude min svitit / kryje to pomerne velkou cast plochy-velky polomer a sirka=velka plocha z celkovehe plochy/, kazdopadne jednoduche na instalaci a vyrobu ))
tak asi do 50 Kc v GM-Elektronics x 4=200 Kc + x 4 uchvatne kousky plasticke prusvitne veci s nebyvale presnym zpracovanim /to snad delaj v chraneny dilne slabozraky Somalci, jinak nevim/ = max 600 Kc komplet... kdyz pripoctu ten zuppa napad se zatmavenyma plochama reflektoru = pres 2k na sade... doufam, ze jim alespon svitej na praci )))
No tak ja kupoval jeste vic svitive asi....Stala me jedna 150 (taky tusim v GM,este za velkoodberatelske ceny:)) a potrebuju 4 na kazdou stranu....Takze 8*150=litr
Přes tři měsíce sháním tyto světlomety pro BMW E34. Vyrábí je http://www.mtscarstaling.de. Známý mi k MTS x krát volal a napsal e-mailů a žádný výsledek. MTS prostě nekomunikuje. Pokud víte někdo kde se dají koupit, dejte mi typ. Zajel bych si pro ně do zahraničí, ale naslepo tam nepojedu.