Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
chipovani
Originál zaslal Martinéz
[B]to lukasH...a jsou fakt v poho? kolik te stal? jak dlouho to trva? a dokazali by i jinak poupravit motor za slusnej peniz? treba ten IC....?
predem dik za odpoved..
Jo je fakt v poho, pokud se Ti to nelibi mas 14dni na vyzkouseni, pak Ti tam flesne zpatky to co jsi tam mel a vrati prachy... Me stal 10000 i s K&N Filtrem, trva to tak pul hodky... Tak to nevim, to uz musis zeptat... Majitel sam stavi od sroubku E28 M535i

N54 PWR
to davcer: nevim jestli bude nakej rozdil v tom ze mas TDs a ja benzin,ale dela mi to vicemene to sami,akorat palubka a podsviceni tlacitek mi sviti.Nefunguje mi osvetleni interieru,ani jedno,nesvitej mi zadni mlhovky, osvetleni SPZ,prava couvacka a PP parkovacka.Jsou to veci ktery u me jdou z pojistky c.21,ta je 10A ale okamzite ji to vyrazi!Odpojil sem veskery zarovky a vse co na tuhle pojistku vede a dela to porad.Vede to z ni jeste na jakousi "zasuvku dobijeni" ale to netusim co to je a kde to mam hledat.Bojim se ze to je nekde prorazeny a ze to chyta tu kostru.
:???::???::???::???:

Originál zaslal RostaO
[b] Martinéz: ....tak kdy do toho prasis a udelas z toho dieselovou zavodnicku ???
No uz uz se do toho poustim. na zevnejsek zatim trochu kaslu, takhle se to da prezit. budu se snazit, aby to trochu letelo. na zitrek jsem objednan na cipovani do diesel-technik, jak mi doporucil lukasH (timto mu dekuji).
prej by to melo davat 144ps a necelejch 300N.m. To se mi ani moc nezda, ale rad tomu budu verit. No a nekdy pristi mesic snad prijde na radu Intercooler. Porad mi vrta hlavou, jakej pouzit....zda z Iveca, TDS, Audi TT nebo snad Oktavky???? no a pak se musi znova chipovat, ale to prej uz bude zdarma. pak snad filtr a budu spokojen. snad se dostanu pres 160ps....
Originál zaslal fik
[b] Je nesmysl čipovat kvůli tomu že tam je či není intercooler,
to jsem nepochopil...
jinak vcera jsem se vratil z chipovani z kladna. jsem fakt nadsenej, necekal jsem takovej rozdil. neni potreba to tolik tocit a obcas tahne i vic nez bych chtel. proste parada. a se spotreba je tedka uplne jinde. za 6.300 skvela investice. navic ten chlapik je fakt profik, hrozne se vyzna a doporucil mi spoustu veci, jak dal. prej vyndat katik, vymenit vlozku filtru a hlavne ten IC. a rikal, ze nejlepsi by bylo dat z TDS, protoze se tam nemusi nic resit, vyjde to levne a hlavne tam neni nebezpeci prodlevy, kterou zpusobi vetsi objem IC a tim padem i delsi dobu k naplneni vzduchem. pak by to ale prej hrozne odpalilo.
no nic, z auta, se kterym jsem driv honil Felicie, tedka v klidu davam Octavky TDi, a proto se uz nemusim tak "stydet":)
Originál zaslal Martinéz
[B]to jsem nepochopil...
jinak vcera jsem se vratil z chipovani z kladna. jsem fakt nadsenej, necekal jsem takovej rozdil. neni potreba to tolik tocit a obcas tahne i vic nez bych chtel. proste parada. a se spotreba je tedka uplne jinde. za 6.300 skvela investice. navic ten chlapik je fakt profik, hrozne se vyzna a doporucil mi spoustu veci, jak dal. prej vyndat katik, vymenit vlozku filtru a hlavne ten IC. a rikal, ze nejlepsi by bylo dat z TDS, protoze se tam nemusi nic resit, vyjde to levne a hlavne tam neni nebezpeci prodlevy, kterou zpusobi vetsi objem IC a tim padem i delsi dobu k naplneni vzduchem. pak by to ale prej hrozne odpalilo.
no nic, z auta, se kterym jsem driv honil Felicie, tedka v klidu davam Octavky TDi, a proto se uz nemusim tak "stydet":)
Jsem rad ze jsi spokojenej... :gobeer: :gobeer:
N54 PWR