Včera jsem najel asi 250km a docela jsem na to šlapal (hehe) no a asi po hodině parkingu jsem znovu vyjel a málem jsem se ani nerozjel...když nedám hodně plynu, tak to cuká, ale takovým způsobem že musím zastavit..počkat až se to docuká a pak znovu s hodně plynem(s tím to jde dobře). Motor vypadá že je v cajku, mám podezření na převodovku... nedávno jsem kontroloval motor a viděl jsem tam ležet matku která vypadala přesně stejně jako ty co držej převodovku... nevíte co by to mohlo bejt??? Dík
ještě dodám že to neudělalo jentak, ale někdy to prostě udělá, jenomže né v takovým rozsahu jako včera... dneska jsem to zkoušel a když poslouchám, tak se asi fakt klepe převodovka sakra... pač to je přesně pod prdelí...
Bejt tebou, tak káru dám hned zkouknout nějakýmu šikovnýmu mechanikovi.Může to bejt sice prkotina, ale taky to fakt může dělat spojka, nebo převodovka.Když se to zanedbá je s tím pak pěkná honička.Vím vo čem mluvím.Je to blbý, ale takle po netu ti s tím asi nikdo nepomůže.To se musí vidět a slyšet.Ale možná ložiska v převodovce.Dochtoráááááááááá.....:benga: :bang:
yo,yo taky jsem dělal tuning vejfuku vyndal jsem zadní díl tlumiče a místo něj jen a jen roura a zvuk super v nižších otáčkách a ve vysokejch na delší štreky to chytí přední díl takže