Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Netahne....

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RuDoSh »

no tak az zitra.........jsem zvedav....bude to palba :-(
Martinéz

#22 Příspěvek od Martinéz »

dej vedet, jak to dopadlo..
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od RuDoSh »

uff........tak jsem s nim uz v praci :) to t o trvalo.......opravili uplne vsechno co bylo nacate.......celkem me soknula cena 30k ale jak jsem do toho po tydnu jezdeni v ML sednul prestal jsem litovat.....jede to jak prase :) jsem celkem nadseny.......brzdi to jak prase.......a sedi to jak prase
:drive2:
vymenili jednu kladku na klinaku (nemazala, proto mi spadnul), tu trysku na 4. valci, predni tlumice + brzdove desticky, lozisko v zadnim kole, hadice od turba, oleje, vycistili ventilaci a jede klima, rucni brzda zase brzdi :) a kdo vi co jeste.........:bigdevil:
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od bpytlik »

hehe cool, ted uz jenom si s nim poradne uzivat pres leto :)
vir2l
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od vir2l »

Rudosh: a kde jsi to nechal delat?
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od RuDoSh »

byvala bavaria va Zline......ted tam delaji skoro vsechno......BMW, audi atp.
ManyP
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od ManyP »

Cau chlapy ten ridici vstrik za 5000 sem eml taky v riti a nezbylo nez jej dat nove!
Jo a to utnuti plynu pri 3500otackach dela cidlo tlaku turba! Vede k nemu hadicka od sani je to udiagnostickech skrinek takova hlinikovo cerna krabicka
Dejte ju druho!!!
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od RuDoSh »

uz je to OK.....byla to praskla hadice u turba....
davcer

#29 Příspěvek od davcer »

tak moje kamna asi dosluhujou, mam natoceno neco oklo 280 000 a myslim ze nema cenu dal tu kupu srotu udrzovat, je mi to trochu lito protoze sem na nem nakroutil neco pres 150 a moc sem byl spokojenej,,,,nekde jsem cetl o vynechavani pri 3500 ot. parkrat jsem to mel taky, v servisu rikali ze je to cerpadlo, ktere pri plnym plynu a lehke zmnene atm.tlaku (pri jizde do kopce) sem tam vynecha ale hned zas pak zacne tahnout....je recht ze to vynechani bylo jedine pri zmnene jizdy z roviny do tahnutyho kopce...tak je to asi tim, jinac hadice od turba je ok a turbo 100 pro ok...jinak tam mam par vecicek co by potrebovali opravit, no asi to nema cenu dal do nej necpat prachy je to porat 91 a rok od roku starsi a starsi, jo co si jeste pamatuju tak to je diferak co by potreboval taky new one, jo a klima co se mi skoro rozskocilo bylo tim ze mi do nej nalili neco jako osceon nebo tak neco a meli tam dat nejakou r12 no a tim ze tam dali neco jinyho tak po pul roce sla do hajzlu, delala to brema, zlamal bych jim kolena, minimalne jim pujdu vynadat do kretenu, co je to za patolizali kdyz ani nevedej co do ceho dat...at jdou radeji dojit kravy nez se hrabat v autech.......takze secteno a podtrzeno muj milacek pujde z domu...nevim co koupit, nemate nekdo nejak tip? rad bych asi zase do nejakyho bavora, takova e39 by nebyla zla....ale kolik za ni hmmm..
jinak mi znamej nabizel audi 4-5let starou A8 4.2 čtyřkolku, ma to 300 koničku a chce za to 300.000, cena je fakt bomba, on ji ma 2 roky a koupil si allroada a tu a8 nechce, tak nevim, povezenicko asi super ale co ta spotreba a povinne ruceni...no no nevim, neco okolo 2.5 v e39 by mohlo bejt dostacujici, fakt nevim, nekdy pred vanocema musim neco koupit, bez auta ani ranu......
jinak me napadlo ze bych ze svyho mazlicka prodal zvlast sedacky, je to cerna kuze s vyhrejvanim a el dofukovanim, jen posun je manual......nevim za kolik...... ach jo, davat bavo z domu je horsi nez opustit manzelku a deti....
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RuDoSh »

to cerpadlo mi taky kleklo.....repase stala 10.000,- a nastesti uz to slape jak ma.....ale taky mam strach z toho diferaku :(

ja bych se A8cky nebal :) a kdyz e39 tak trilitr diesel......za tech 300k sezenes e39 525tds tak 6 let starou.........
gejza

#31 Příspěvek od gejza »

Pánové u mího tdesa to samí 3500 ot. a konec pustim plyn,sešlápnu a zase to jede.Jak se projevuje vadnej řídící vstřik?:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od patras Čestný člen »

Originál zaslal RuDoSh
[B]uff........tak jsem s nim uz v praci :) to t o trvalo.......opravili uplne vsechno co bylo nacate.......celkem me soknula cena 30k ale jak jsem do toho po tydnu jezdeni v ML sednul prestal jsem litovat.....jede to jak prase :) jsem celkem nadseny.......brzdi to jak prase.......a sedi to jak prase
:drive2:
vymenili jednu kladku na klinaku (nemazala, proto mi spadnul), tu trysku na 4. valci, predni tlumice + brzdove desticky, lozisko v zadnim kole, hadice od turba, oleje, vycistili ventilaci a jede klima, rucni brzda zase brzdi :) a kdo vi co jeste.........:bigdevil:

a naraznicek taky opravili jako bonusek ??? :D :D
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#33 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Originál zaslal patras
[B]a naraznicek taky opravili jako bonusek ??? :D :D

Ten prispevek je skoro pul roku starej.. :)
N54 PWR
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#34 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Originál zaslal Lukas H.
[B]Ten prispevek je skoro pul roku starej.. :)

nech ho bejt wole třeba se doma nudí.... :D
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od RuDoSh »

uz nejste vtipni!!!!

:bigok: ;)
davcer

#36 Příspěvek od davcer »

Originál zaslal gejza
[B]Pánové u mího tdesa to samí 3500 ot. a konec pustim plyn,sešlápnu a zase to jede.Jak se projevuje vadnej řídící vstřik?:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

dle toho co se ke me dostalo tak je to cerpadlo ktery prave pri lehky zmnene tlaku - myslim tim pri jizde, rychlej hup a nebo prehup na kopec - tak pak se pomatne a vypadne, musis mit plnej kotel...je to na .... a nevim jestli mam davat repas za 10 000..strelim ho jak je.......:cry: ......:mad:
Odpovědět