Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BAXON konečně koupil káru
-
- Kontaktovat uživatele:
:DOriginál zaslal Baxon
[B]No ty wole, ještě mi tu chybí to tvoje video.
Jinak sedačky jsou fakt sklopný a dělený.

-
- Kontaktovat uživatele:
Originál zaslal abdul
[B]toz nevim hosi, me to prijde jako naprosto holy auto... do nejaky vybavy to ma moc daleko... ale ja v tom jezdit nebudu ze:) jinak preju mnoho stastnych km bez nehod...![]()
jasně, je to úplná socka :fuckoff: :gobeer: :gobeer:
jsem si vzpoměl, mám tam i tažný

Za ty prachy jsem mohl mít i e38 740iA 1997 v plný peci nebo 728iA 1998 v plný peci. Sedmi jsem si užil až až. Ceny u nich padaj jak svině. Nebo 523iA v náloži 1998 za 400k. Fofr klacek je fofr klacek. Vybral jsem si radši mladší kus.
Kůži nemusim, el. sicny jsou fajn, ale sedák nastavim jednou a už se v tom nematlám, navigace u nás nechodí a nemáš tu kde zabloudit a co potřebuju k životu tam je, tak že spokojenost

Originál zaslal TT
[B]to Baxon: ...tak už jsi sehnal, gratulace, hlavně abys byl spokojenej, ...sice:D 2.0 , ale lepší než , aby Ti mrzly koule na mašině![]()
![]()
A vo vo vo tom to je :gobeer: .
Na jaře to stejně zase odstavím a vytáhnu pouze první čtvrtek v měsíci :gobeer: . Páč si budu zase užívat adrenalinu na moto.
Originál zaslal HEERY
[B]Gratulace a mas zanovni 39 v barve co me dostava hned po stribrne...Ja stale cekam az bude stat E39 M5 200 a jdu do ni![]()
-díkes
-ale ještě to chvilku potrvá

gratuluju, hezka karka. ja bych asi spis volil starsi v nalozi, ale tohle je racionalnejsi volba. doufam, ze na jare bude vypadat jako ta, co mas pod nickem:)
jinak navi CD do BMW jsem mohl mit paleny za litr, ale ja ho shanel tatovi do MB, tam to nefacha. Pak sem sehnal do mB za litr a maka jak zbesily, akorat to maj cesi podelany s hackama a neni tak vycerpavajici jako deutschland...
jinak navi CD do BMW jsem mohl mit paleny za litr, ale ja ho shanel tatovi do MB, tam to nefacha. Pak sem sehnal do mB za litr a maka jak zbesily, akorat to maj cesi podelany s hackama a neni tak vycerpavajici jako deutschland...
-
- Kontaktovat uživatele:
PRVNÍ DOJMY
Autíčko je SUPER. Už mám vyměněný i ty tyčky řízení a podvozek je jak novej. Ujel jsem už cca 2.000km.
První banda - asi 70% město. Trochu jsme se s mazlíkem seznamovali, tak že místama jsem ho trochu mačkal. - spotřeba 9.0l/100km, ujeto 702km
Druhá banda - 90% dálka spotřeba 7,5l/100km, ujeto 864 km
rychlost kolem 100 - 120 km/h dálnice kolem 150 km/h
většinou naloženej.
Věřte nevěřte, nacpal jsem dovnitř ty moje 17ky + 6x pneu 195/65-15 (na sedadle pro spolujezdce, seděl spolujezdec). Spotřeba je pro mě k neuvěření. Motůrek šlape jak švícary. Jede taky dobře. No spokojenost.
Zimáky jsem sehnal za 7k komplet s pneu Continental i poklicema.
Padly už dvě pokuty
1, Strakonice - Praha v sobotu: žádnej provoz, široká silnice tak na 4 auta, fakt pohodička kolem 13 hod. Naměřeno 103km/h. Během placení prosviští frajer s oktávkou a nesvítí. Marně jsem se polišovi snažil vysvětlit, že je menší zlo, když se houpu kilo po přehledný silnici, než když jinej frajer nesvítí. Platím kilčo a radši jedu.
2, Most - Praha v neděli: přehlednej úsek, přerušovaná čára, objíždím pickupa co se plazí asi 40km/h. Zase mě staví benga a platím další kilo. Přehlédl jsem prej zákaz předjíždění. Neodpustil jsem si poznámku, že tam ta značka je jen kvůli pokutám. Policistka mě s úsměvem kasíruje.
Autíčko je SUPER. Už mám vyměněný i ty tyčky řízení a podvozek je jak novej. Ujel jsem už cca 2.000km.
První banda - asi 70% město. Trochu jsme se s mazlíkem seznamovali, tak že místama jsem ho trochu mačkal. - spotřeba 9.0l/100km, ujeto 702km
Druhá banda - 90% dálka spotřeba 7,5l/100km, ujeto 864 km
rychlost kolem 100 - 120 km/h dálnice kolem 150 km/h
většinou naloženej.
Věřte nevěřte, nacpal jsem dovnitř ty moje 17ky + 6x pneu 195/65-15 (na sedadle pro spolujezdce, seděl spolujezdec). Spotřeba je pro mě k neuvěření. Motůrek šlape jak švícary. Jede taky dobře. No spokojenost.
Zimáky jsem sehnal za 7k komplet s pneu Continental i poklicema.
Padly už dvě pokuty
1, Strakonice - Praha v sobotu: žádnej provoz, široká silnice tak na 4 auta, fakt pohodička kolem 13 hod. Naměřeno 103km/h. Během placení prosviští frajer s oktávkou a nesvítí. Marně jsem se polišovi snažil vysvětlit, že je menší zlo, když se houpu kilo po přehledný silnici, než když jinej frajer nesvítí. Platím kilčo a radši jedu.
2, Most - Praha v neděli: přehlednej úsek, přerušovaná čára, objíždím pickupa co se plazí asi 40km/h. Zase mě staví benga a platím další kilo. Přehlédl jsem prej zákaz předjíždění. Neodpustil jsem si poznámku, že tam ta značka je jen kvůli pokutám. Policistka mě s úsměvem kasíruje.