nechci byt do chytra.... imbus tusim 10, narazit kladivem a povolit! otazka 10min jedno kolo... imbus se neznici, je mnohem tvrdsi nez to blato na bezpecakach... povoloval jsem takto ty origo bmw srouby na orech... vareni v alu disku je idiocie )))
Originál zaslal Shrek [B]Existujou speciální hlavice na uvolňování zalomenejch šroubů. Maj opačný závit a jsou samořezné. Vyvrtáš díru do šroubu, zatlučeš trochu hlavici a začneš "povolovat", hlavice se zařízne a začně tím šroubem kroutit. Nevím kolik za $.
ok, tak nejdriv prolejt konkorem, pak namlatit pres silnou tyc velkym kladivem /ne potukat/ a pak tam zarazit ten imbus /velikost dle otvoru + rozumnej presah/ a povolit trhakem z gola sady
Píše Jawak, ne Nikita:
Já sem včera náhodou našel v garáži origo tisícihran na e34 z 1994 + šrouby, pak ještě dva další tisícihrany, jeden pasuje a druhej ne.
Měli sme ještě e32 z 1993, ta teď jezdí někde v Paříži a zůstaly z ní šrouby, protože odjela na zimákách, tak jestli to nebude z ní.
Zajímavý, že zase z e46 pasuje na to z tý e34 :cucim: tak kdo se v tom má vyznat
to Hanz...tak jsem shanel imbus a zadnej takhle velkej neprodavaj. ten otvor ma totiz prumer 14mm a ma 22 zarezu, tak kdyby nekdo nahodou doma nasel 22 zarezu a byl by ochoten pujcit...budu uctivat:)
to Hanz...fakt nic vhodnyho ani v Bau-maxu ani Obi nemaj. Max je 12ka imbus v prodeji, ja potrebuju 14ku. Budto se najde nekdo, kdo by mel treba v Pze to samy a byl ochoten pujcit na den nebo to necham vyrobit podle otisku.
to skautik...za cestu do Brna by se v tomhle pripade trochu nevyplatila.. zejtra zkusim pneuservisy..
Hele mně přijde šílený tam něco vrtat a vařit, když se to dá normálně koupit. Fakt si zajeď k BMW, ten voříšek stojí 147 korun a ještě k němu dostaneš igelitovej pytlík a A4 fakturu. )
jj, ted jsem zas byl pro par veci u Bmw v RenoCaru a musel jsem jen otevrit hubu nad cenou nekterych dilu, ceny jsou fakt nizke! Napr. mikrofiltr stoji min nez nekde pokoutne shanenej pres jine firmy, o cenach drobnych plastu nemluve/napr. drzaky na chladic 45,-/, hadice od chladice/150,-/ a pod... opravdu kazdymu doporucuju nejdriv detailne zjistit co stoji nova origo vec, nez koupi neorigo "polotovar"...
...no jo, hanzi, ale kdyz jsem si ja v Renocaru kupoval hadici od turba na sani tak jednak stala 700,- a druhak mi ji z nemecka privezli az za mesic...tak to neni uplne ono. I kdyz uznavam, ze zadni ulozeni tlumicu stoji asi jen o 80 korun vic nez v Kelly a je to original...takze asi tak.
Tak vsem se omlouvam za zbytecny reseni takovy hovadiny...prijedu si do Bychla, typek vyzkousi sadu orisku, sedi mu 38, prinese ze skladu, zaplatim 130Kc a kolecka uz se tocej na aute....
Originál zaslal RuDoSh [B]hadici od turba mam obyc tlakovou hadici podobnou jako na zahrade na travnik.....tam nevidim duvod kupovat original kdyz ucel splni obe stejne
...no priste uz bych to taky takto neudelal, ale byl jsem jeste mladej, nezkusenej....a blbej
tak s tou hadici k turbu pozor- popisovana kara Fiat Tipo 1,9TD? - praskla hadice, sup tam nejakou co vypada podobne... auto jelo celkem dobre, ale na TD to prislo nic moc... pridavam plyn a koukam, jak se hadice nafukuje... a sakra... vymena hadice za nerez trubku s tvrdyma prechodama... nestacil jsem se divit, jak to pak smazilo pneu Takze opravdu nevim, jestlin je ta zahradni hadice the very best