Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Vypadává mi zpátečka...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
SSSR
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od SSSR »

:x Nedávno se mi stalo že jsem chtěl na zpátečku trochu víc akcelerovat a hned po záběru vypadla... byla to hrozná rána. Od té doby to dělá pořád. Má s tím někdo zkušenosti? Aby když přijedu do servisu, zase na mě nemachrovali :-) Dík.
Tom_

#2 Příspěvek od Tom_ »

8) Myslim ,ze budou v servisu maximalne happy ,protoze toto je zavada bud na vymenu nebo na opravu prevodovky. Doporucuji vymenu , myslim ze je to ta levnejsi varianta. :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

SSSR píše::x Nedávno se mi stalo že jsem chtěl na zpátečku trochu víc akcelerovat a hned po záběru vypadla... byla to hrozná rána. Od té doby to dělá pořád. Má s tím někdo zkušenosti? Aby když přijedu do servisu, zase na mě nemachrovali :-) Dík.

No hlavně si sežeň nějakého kluka co tomu rozumí a nechod do BMW-tam tě vezmou o pár táců ani nebudeš vědět jak!Jinak než jim zaplatit XX k za opravu převodovky kupcelou na šrotě za pár k(ale to je taky loterie)Příště aspoň budeš vědět,že si místo 316ky koupíš 325ku-ta hrabe i dopředu.... :D
SSSR
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od SSSR »

to mám tedy velkou radost :/ ale dík za odpověď... btw mám BMW 520i
Pokud ale koupím jetou almaru, tak to může bejt to samý... zkusím jestli najdu nějakýho borce co by se v tom poš?oural :-)
SSSR
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od SSSR »

dneska jsme se hrabali zase v tý převodovce.... zjistili jsme že jak tam drží rychlost takovej ten váleček, tak tu zpátečku to nedží..takže samotná almara by mohla bejt v cajku.
Odpovědět