Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pohasinani svetel a palubovky
Přeji příjemný den, mám 518 Touring, rv 95, a v poslední době mi jakoby začal pohasínat ukazatel km, radio a počítač. Pohasínají také světla. Bylo to jen po startu, ale teď je to i během jizdy, vetšínou když klesnou otáčky. Nezhasíná to úplně, jen to jakoby pulsuje. Neměl někdo takový problém? Dik za info. P.S. Kdyby měl někdo manuál k Touringu tak koupím. 

alternator rika ahooj, Takze pres palubni pocitac zkouknout napeti. (test 9, estli si dobre pamatuju) a hlidat to pri jizde, nemelo by to padat pod 13.8V coz bude imho tvuj problem, ted je jen otazka jestli je spatnej celej alternator, nebo jen regulator, nebo proste jen blbej remen. Doporucuju resit ASAP.
Jenže právě jeden autoelektrikář mi to měřil (kolik má baterka, a pravě kolik dává altík) a bylo to perfektní. A on říkal, že v s největší pravděpodobností to bude někde špatná kostra. Já jsem právě myslel, že to jsou diody v altiku. Ale pravda je,že pokud jedu po hrbatější silnici, tak to začne pulsovat, ale jak najedu na rovnou tak se to uklidní. Ten test přes počítač se dává jak? Ještě jednou dík za info.