ja to cely taky vcera prosel,ale na nic kloudnyho jsem neprisel,vse jsem promeril a zda se to OK,ruzne jsem stim hejbal,jestli tam neni nejaky vakl,ale nic...tak jsem to prostriknul sprejem na kontakty a snad to bude OK,zitra mi kamos smaze tu zavadu,pak jedu na dovcu,tak poreferuju za 14 dni...
včera jsem byl v Autecu v servisu a měl jsem ten samý problém řekli mi že to na diagnostice vymazali, ale že se může stát že se to znovu objeví a pak je potřeba vyměnit zátěžové čidlo airbagu u spolujezdce
wetsak píše:včera jsem byl v Autecu v servisu a měl jsem ten samý problém řekli mi že to na diagnostice vymazali, ale že se může stát že se to znovu objeví a pak je potřeba vyměnit zátěžové čidlo airbagu u spolujezdce
bpytlik píše:Kvuli cidla menit potah sedacky?? No oni v autecu moc dobre vi,jak vydelavat penize
jde to oblbnout,aby ti ta kontrolka na airbagy nesvitila,ikdyz je to cidlo v haji,musi se trosku upravit ta krabicka,co je pod spolujezdcovou sedackou..
bpytlik píše:Kvuli cidla menit potah sedacky?? No oni v autecu moc dobre vi,jak vydelavat penize
jde to oblbnout,aby ti ta kontrolka na airbagy nesvitila,ikdyz je to cidlo v haji,musi se trosku upravit ta krabicka,co je pod spolujezdcovou sedackou..
a co z toho? Budes tam ten bag mit pro paradu?
ne ten airbag stale funguje,jen jde o to,ze to nepozna ze tam nekdo sedi,takze pri bouracce vzdy vylitne...proste ti jen nesviti ta kontrolka na palubce
Pavel 528 píše:[quote="bpytlik"]Kvuli cidla menit potah sedacky?? No oni v autecu moc dobre vi,jak vydelavat penize
ne ten airbag stale funguje,jen jde o to,ze to nepozna ze tam nekdo sedi,takze pri bouracce vzdy vylitne...proste ti jen nesviti ta kontrolka na palubce[/quote]
RuDoSh píše:[quote="Pavel 528"][quote="bpytlik"]Kvuli cidla menit potah sedacky?? No oni v autecu moc dobre vi,jak vydelavat penize
ne ten airbag stale funguje,jen jde o to,ze to nepozna ze tam nekdo sedi,takze pri bouracce vzdy vylitne...proste ti jen nesviti ta kontrolka na palubce[/quote]
To cidlo je levnejsi nez ten bag ne? :bigok:[/quote]
no je..,ale musis si verit a nebourat...
Nastesti tohle resit vubec nemusim Ale ta sicna u spolujezdce odesla v 320d po 3 letech, stalo to docela hafo /v rajchu/ To s tou karou byly jezdeny skoro jenom dalky, 110k km