Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadni svetla e34???
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
ManyP píše:Nemate nekdo poneti kde sehnat za slusnou cenu zadni svetla na e34 v bilo cervenem provedeni????
Fakt se me moc libi!
Predem vsem dik za odpoved
U nás v hakenkreuzlandu čiré/kristal za 170€
a bílo-červené za 130€
- Přílohy
-
- e34_rw.jpg (15.49 KiB) Zobrazeno 3768 x
-
- e34_klar.jpg (23.83 KiB) Zobrazeno 3768 x
http://www.fun-tuning.cz/sortiment_zboz ... lampy.html
5070,- Kč
http://www.autodoplnky.cz
Pořadové číslo: 13930, Objednací kód: FKRL101
Zadní lampy BMW 5-er (E34) -Limousine design -Red/White
Cena s DPH[22%]: 5295 Kč/sada
5070,- Kč
http://www.autodoplnky.cz
Pořadové číslo: 13930, Objednací kód: FKRL101
Zadní lampy BMW 5-er (E34) -Limousine design -Red/White
Cena s DPH[22%]: 5295 Kč/sada
-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak pokud si někdo může vrátit DPH, tak to doma přijde laciněji
Já bohužel tuhle výhodu nemám...
Tohle sem rozhodně nepatří, ale říct to musím
:
Asi budu podnikatel, ti se mají: jezdí si v A6kách, e39kách, 3 auta mají, peněz jako šlupek, 5 telefonů, stavějí si baráky a ještě uvádí do d.přiznání, že jsou v mínusu...
Zatím jsem jen blbej plátce daní a divím se, proč to v tom našem systému vypadá tak, jak to vypadá... ale chápu to a nic na tom nezměním, taky bych asi, když to dělají druzí, tak by člověk logicky okrádal jen sám sebe

Tohle sem rozhodně nepatří, ale říct to musím

Asi budu podnikatel, ti se mají: jezdí si v A6kách, e39kách, 3 auta mají, peněz jako šlupek, 5 telefonů, stavějí si baráky a ještě uvádí do d.přiznání, že jsou v mínusu...
Zatím jsem jen blbej plátce daní a divím se, proč to v tom našem systému vypadá tak, jak to vypadá... ale chápu to a nic na tom nezměním, taky bych asi, když to dělají druzí, tak by člověk logicky okrádal jen sám sebe

-
- Kontaktovat uživatele:
ManyP píše:Nemate nekdo poneti kde sehnat za slusnou cenu zadni svetla na e34 v bilo cervenem provedeni????
Fakt se me moc libi!
Predem vsem dik za odpoved
Můžu sloužit. Mám doma, jsou nové. Koupené v D & M. Prodám za 5.295,- kc.
Duvod prodeje. Mám bílé auto a nelíbílo se mi to na něm.
mob.: 607952357
-
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:Jo, tak pokud si někdo může vrátit DPH, tak to doma přijde lacinějiJá bohužel tuhle výhodu nemám...
Tohle sem rozhodně nepatří, ale říct to musím:
a jake dane jako student porad platis?

Jestli myslis DPH kdyz jdes pro rohliky tak to plati i ti podnikatele v A6tkach, e39tkach co maji 3 auta, 5 telefonu, barak a penez jako slupek.... nebo myslis ze kupuji rohliky na firmu aby si odecetli DPH?

-
Jawak
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
RuDoSh píše:a jake dane jako student porad platis?![]()
Jestli myslis DPH kdyz jdes pro rohliky tak to plati i ti podnikatele v A6tkach, e39tkach co maji 3 auta, 5 telefonu, barak a penez jako slupek.... nebo myslis ze kupuji rohliky na firmu aby si odecetli DPH?
Voe, tos blbě pochopil, mě totiž někdo řekl, nebudu jmenovat, že když si je koupí na firmu, tak za ně dá 4k, to mě nasralo, protože tady píše kdo by sehnal za rozumnou cenu lampy, tak chci pomoct, nabídnu je za sloušnou cenu, což ty víš. Když si takhle skoro všichni všechno kupují na firmu, čímž "okrádají" už tak chudej vytunelovanej stát, tak co to je za bordel a kdy skončí? Já už nechci mít strach že když pojedu do CZ tak si zničím podvozek nebo urvu nárazník. A pak si ti sejní stěžují jak to u nás vypadá, že jsou dojebaný silnice, na nic nejsou love, všichni naříkají, i když mají love. Myslím si, že kdyby nikomu daně nevraceli, tak to u nás vypadá aspoň trochu líp (všeobecně).
Potraviny jsem tím vůbec neměl na mysli

-
- Kontaktovat uživatele:
Jawak píše:RuDoSh píše:a jake dane jako student porad platis?![]()
Voe, tos blbě pochopil, mě totiž někdo řekl, nebudu jmenovat, že když si je koupí na firmu, tak za ně dá 4k, to mě nasralo, protože tady píše kdo by sehnal za rozumnou cenu lampy, tak chci pomoct, nabídnu je za sloušnou cenu, což ty víš. Když si takhle skoro všichni všechno kupují na firmu, čímž "okrádají" už tak chudej vytunelovanej stát, tak co to je za bordel a kdy skončí? Já už nechci mít strach že když pojedu do CZ tak si zničím podvozek nebo urvu nárazník. A pak si ti sejní stěžují jak to u nás vypadá, že jsou dojebaný silnice, na nic nejsou love, všichni naříkají, i když mají love. Myslím si, že kdyby nikomu daně nevraceli, tak to u nás vypadá aspoň trochu líp (všeobecně).
chápu a souhlasím...

-
- Kontaktovat uživatele:
Cau
To ja to rek, ze to asi koupim na firmu. Ale jen tak mimo: kdyz to koupim u nas na firmu tak z teho ma kdo? Ta ceska firma a teda ten stat nic, pac ho oberu (okradu se me nezda na miste) o dph! No a pokud me to Jawak doveze z nemecka, tak jelikos to neprocli, tak z teho nema ani nas stat (taky z ceho) a ani ta nase firma! Ale pravda, nemecko na tem videla!
Co je lepsi???
Trosku blby ne???
To ja to rek, ze to asi koupim na firmu. Ale jen tak mimo: kdyz to koupim u nas na firmu tak z teho ma kdo? Ta ceska firma a teda ten stat nic, pac ho oberu (okradu se me nezda na miste) o dph! No a pokud me to Jawak doveze z nemecka, tak jelikos to neprocli, tak z teho nema ani nas stat (taky z ceho) a ani ta nase firma! Ale pravda, nemecko na tem videla!
Co je lepsi???
Trosku blby ne???
-
- Kontaktovat uživatele:
Nerad bych aby se to zvrhlo v nejakou diskuzi o DPH - politika je svinstvo a dela jeste vetsi mezi lidma.
O tom kdo koho okrada by se dalo popsat snad nekonecne stran.
K tem svetlům:
Co jsem hledal a hledal tak opravdu pod pet se asi nedoatnes.
Aspon ja to nenasel.
Koukal jsem ze v nemecku to vyjde skoro stejne, kdyz se ti povede zpet ziskat nemecka DPH je to lepsi. Ovsem jak kde a je to o dohode. Nekde chtej pak kopii zivnostaku a nebo ti to nedaj na hranicich.
O tom kdo koho okrada by se dalo popsat snad nekonecne stran.
K tem svetlům:
Co jsem hledal a hledal tak opravdu pod pet se asi nedoatnes.
Aspon ja to nenasel.
Koukal jsem ze v nemecku to vyjde skoro stejne, kdyz se ti povede zpet ziskat nemecka DPH je to lepsi. Ovsem jak kde a je to o dohode. Nekde chtej pak kopii zivnostaku a nebo ti to nedaj na hranicich.
-
- Kontaktovat uživatele:
No ale pokud sem videl dobre tak u autokrasny je maji za nejakech 2000 bez dph ya kus a u autokelly za nejakech 2500 no a DaM to maji za 6200 s dani coz je 5000 coz je teda 2500 za kus.
Vim ze to neni nejlevnejsi ale ma reakce smerovala Jawakovi pac se me nelibil jeho nazor o okradani statu a tim ze je ochoten me je dovest z nemecka coz je jedine dobre a dekuji mu za jeho nabidku pac je ochotne tak i on tim padem okrada tento stat o jeho dph ale i ceske firmy o zisk a podporuje nemecky stat.
Dik za pochopeni
Zatim cusec
Vim ze to neni nejlevnejsi ale ma reakce smerovala Jawakovi pac se me nelibil jeho nazor o okradani statu a tim ze je ochoten me je dovest z nemecka coz je jedine dobre a dekuji mu za jeho nabidku pac je ochotne tak i on tim padem okrada tento stat o jeho dph ale i ceske firmy o zisk a podporuje nemecky stat.
Dik za pochopeni
Zatim cusec

Jawak píše:RuDoSh píše:a jake dane jako student porad platis?![]()
Jawaku klid, je videt, ze tomu nerozumis