M3maniac píše:Palom píše:M3maniac píše:[quote="Palom"][quote="M3maniac"][quote="Palom"][quote="voko21"]Pozor a mají taky vlákno.

Uz sa to podarilo.

Uz su tam modre LED ky.
Ako sa daju zlozit bez destrukcie rucickyz cifernikov ? Chcem tam dat biely podklad

Si rovnou kup VW...

VW neni auto

Mam firemny Passat a moj stary dobry bavoracik sa mi zda aj tak pohodlnejsi

[/quote]
Choc do ryti,keď VW nieje auto tak choc do ryci!Mal som ich vela a viem o čom je reč!
Nemůžeš srovnávat passata TDI s 530d,protože je to rozdíl min. 700.000,- Kč woe.[/quote]
..ja netvrdim ze nie je auto. ..je a za ti prachy celkom dobre. Ale jeho funkcnost trva len do konca leasingu. ..vo svojej kategorii je celkom vydarene. Ale zas nieco extra to nie je. To auto po 200 000 km je v takom stave ze oprava je drahsia ako nove auto. .... a moze byt servisovane aj priamo vo WV. Je to jednorazovka. Neviem ci si tam skusal nieco menit alebo dat v servise opravit. Servisaci Ti sami povedia ake je to "super auto"[/quote]
Mám takovej pocit,že buď mluvíš z hladu nebo tomu rozumíš jak koza petrželi...

Jestli je VW jednorázovka na 3 roky tak....(píp)

je to jedna z mála značek co toho vydrží opravdu hodně!( a to si zapiš za uši) Golf II z r.v.85 pokud nebyl havarovaný tak je zdravý jak řepa i po 400tkm! Jako kdyby to byly takové šroty tak nestojí takovej balík... je to jedna ze značek,kde maj na háku dávat zdarma plnou výbavu,protože lidi jsou ochotni si u tohoto auta klidně připlatit(ví proč)
Závěrem bych chtěl jen říct (abych předešel hláškám typu ,golf není auto) že se bavíme o vozech střední třídy a proto nebudem srovnávat VW s BMW,které je zas trochu někde jinde ....

[/quote]
..ja nehovorim o starych modeloch WV. ..staci sa pozriet po uliciach kolko ich este beha. .stary model Golfu je ukazka spolahlivost auta. V tom mas uplnu pravdu. ..ale pozri sa na spolahlivost novych. ..teraz sa robia auta naozaj ako jednorazovky. Cest vynimkam. Povodne tu slo skor o to ze novy Passat ma velmi daleko od dobreho a spolahliveho auta. Jedina vyhoda je super cena vzhladom na vybavu