Včera si takhle jezdím po nákupech po městě a už zhruba 14 dní mi lupe někde v autě. Když dám jedničku (dal jsem) a rozjedu se, lup někde z hřídelí, zpátečka, pouštím spojku na rozjezd a znova lup..... Vypadalo jako ložisko na kardance, takze jsem ho chtěl minulej tejden vyměnit i s hardyho spojkou... Ale vra?me se ke včerejšku. Jedu, blížím se ke křížovatce, na semaforu červená, vyhodím rychlost a dojíždím. Skočí oranžová, zelená, já ještě v pohybu (mírném), dám tam dvojku že pojedu dál a najednou velké lup a bylo to. Přes křižovatku jsme se jen taktak překulil a konec. Výkon motoru nešel na kola.... Zavolal jsme si odtah, hodil to na lano a šup s tím k rampě, abych alespon předběžně věděl, co se děje. Na rampě jsem nastartoval, zatáhnul ručku a zkoušel jsem dát jedničku a pomalu pouštěl spojku do záberu, kolega na to koukal ze spoda, co to dělá. A co to dělá. Kardanka se točí, z diferáku (není samosvornej) k levýmu kolu nic, to stoji a poloosa se ani nehne a pravá poloosa se točí a v náboji kola dělá šílenej randál, vypadá to, jako když jezdí ozubeneé kolo po něčem méně ozubeném

A teď otázka na závěr... Co to asi tak může být? Náboj, diferák, tisícihran v náboji,....???
Poradíte někdo?