Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Chtěl bych rádio_ale jaký?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od bpytlik »

darmon píše:
bpytlik píše:
darmon píše:[quote="orfenik"]Je fakt ze aby to slusne hralo musi byt MP3 ky dobre zkomprimovany , ale ten rapidni pokles cd ve voze je poznat ! :idea:
no to je dalsi vec, mne na tom vadi ta prace navic, takhle pridu z kramu s cdckem, udelam kopii a vrazim ji do auta, nemusim se srat s nejakym komprimovanim a takovejma vecma, jestli mam v aute 50 nebo 10 cd uz neni zadnej problem

Kdybys nebyl lama tak kopii do mp3 udelas za dobu zhruba o 20 vterin delsi :)
tvoje baba je lama, jakej smysl ma jen kvuli autu pridavat dalsi format ?[/quote]

Ktera baba?? Ja sem na kluky ty homoklado :)
stealth
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od stealth »

Dneska se tady fakt bavim ! :lol:

Ja mam v aute MP3 blaupoše, protože původní kazetový RDS business nebyl schopen přehrát ani tu kazetu. MP3 jsou fajn, mám takhle v autě jen 3 RW, hafo muziky a moc se nemusim srát s výměnou CDs podle nálady.
orfenik
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od orfenik »

proc vozit v aute padesat cd kdyz muzu vozit 5 !!!!!
darmon
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od darmon »

orfenik píše:proc vozit v aute padesat cd kdyz muzu vozit 5 !!!!!

jo vam se do tech trojek asi vic nez pet nevejde :lol:

vsechno ma svy pro a proti, ja nevidim zadnej klad toho jestli je v kasliku spolujezdce 5 nebo 50 cd, protoze rozdil zabranyho prostoru je minimalni.
Komfortnost ovladani a to ze musim s tema cd jeste neco delat mluvi za vse.
Bombarder
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Bombarder »

darmon píše:
orfenik píše:proc vozit v aute padesat cd kdyz muzu vozit 5 !!!!!

jo vam se do tech trojek asi vic nez pet nevejde :lol:

vsechno ma svy pro a proti, ja nevidim zadnej klad toho jestli je v kasliku spolujezdce 5 nebo 50 cd, protoze rozdil zabranyho prostoru je minimalni.
Komfortnost ovladani a to ze musim s tema cd jeste neco delat mluvi za vse.

omfg, to je dobra picovina..
voko21
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od voko21 »

Já když si kupuju cédéčka, tak si vždycky vysmahnu takové kompilační CD, na které naházím jen super skladby a nemusím poslouchat nebo přeskakovat slabší songy.

Jinak už vidím, jak se ta moje přehrabuje v CD´s v přihrádce, hledá svoje oblíbené písničky, mění každejch 10min Cédéčko a znervózňuje mi při jízdě. :evil: Kua to bych se nasral a koupil bych "devítku".

MP3 má pro mě a pro spokojené manželství velký význam. :lol:
Anonymous

#47 Příspěvek od Anonymous »

orfenik píše:To Sony mam, hraje dobre ,ale neprehrava WMA a ma problemy precist MP3, ktere maji vyssi datovy tok. Mrkni na Panasonic taky to stoji za to !

Chci koupit tu Sonku, ma ji nekdo ? Poradi ?
orfenik
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od orfenik »

Kastor píše:
orfenik píše:To Sony mam, hraje dobre ,ale neprehrava WMA a ma problemy precist MP3, ktere maji vyssi datovy tok. Mrkni na Panasonic taky to stoji za to !

Chci koupit tu Sonku, ma ji nekdo ? Poradi ?

To radio super vypada, vybava je vsak podobna jak jakekoliv starsi SONY, mel jsem pred tim CDX L550 a menu je temer shodne, co ma navic je akorat prehravani MP3 a grafika na displeji. Zvuk samozrejme super SONY je SONY :D co bych privital tak to je nastaveni korekci pro predni a zadni repro zvlast (Panasonic to umi).Neprehrava WMA jak jsem uvedl uz vise a MP3 s vyskym dat.tokem nad 256 kbps tzn. kvalitnejsi reprodukce nehraji korektne.Jinak si myslim ze za to co to umi je dop. cena 11990 celkem moc (jeste ze jsem dostal 15 % slevu)
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Pivson »

mám changer a tech 10 CD mě stačí a když ne tak vyměním. Je to pohodlí a nemusím někde hledat cd po autě :-)

origo stroje jsou dobry, ale nekdo vyzaduje vic to chápu
Odpovědět