Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zástěrky---Vy je nikdo nemáte?
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem hledal fotku auta s zasterkama a vubec to na tom neni videt
Auto je na chate, takze az po vikendu.
Zkus se podivat http://www.bmwe34.ic.cz/ treba tam nejakej klubak bude mit foto se zasterkama
Tady je foto, ale moc toho nevidis

Zkus se podivat http://www.bmwe34.ic.cz/ treba tam nejakej klubak bude mit foto se zasterkama
Tady je foto, ale moc toho nevidis

- Přílohy
-
- Pivson_7240250.jpg (73.04 KiB) Zobrazeno 2011 x
-
- Pivson_7240244.jpg (86.81 KiB) Zobrazeno 2011 x
-
- Kontaktovat uživatele:
A proč je tam chceš dát?
Já to na všech autech sundal! Vypadá to humusácky! A zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!
Já být tebou, tak na to rychle zapomenu, je to zbytečná investice, to raději vraž do něčeho lepšího.....

Já to na všech autech sundal! Vypadá to humusácky! A zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!

Já být tebou, tak na to rychle zapomenu, je to zbytečná investice, to raději vraž do něčeho lepšího.....

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lukke píše:Taky se mi nelíbí.. ikdyž by zachránily možná hodně kamínků, od kterých mám rozbitý teď zase sklo...
jenze ty kaminky nelitaj na sklo od tvejch kol ale od nekoho ce jede pred tebou a nema je

BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras píše:Lukke píše:Taky se mi nelíbí.. ikdyž by zachránily možná hodně kamínků, od kterých mám rozbitý teď zase sklo...
jenze ty kaminky nelitaj na sklo od tvejch kol ale od nekoho ce jede pred tebou a nema je... nechci bejt svine ale uz z principu bych je tam nedal ....
No sakra, to by mě nenapadlo kámo. Vážně?

Je fakt chlapi, že bez zástěrek od toho létaj šutry. Jednak chybějící zástěrky serou policajty a jednak, když už ten šutr odletí a někomu rozbije sklo, tak přijdete o bonus na povinným ručení. Což u dobrých řidičů v současnosti dělá 20% a to je u 2.0 a vyšších obsahů minimálně 1.600kč! Teď, ale počítejte: Příští rok ztratíte 1.600, ten další (což byste normálně měli už 25% bonus), budete mít jen 5%, a to je dalších 1.600,- v prdeli.. atd. atd. Maximální bonus je 50% (za deset let bez nehod), takže nebourajícího (a kamínky nestřílejícího) jednou doženete, ale ty 4 roky už ničím nesmažete, takže kalkulačka: 4x min.1.600,- = 6.400,-!!!
A to mi za odstranění zástěrek nestojí.

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Lukke píše:patras píše:Lukke píše:Taky se mi nelíbí.. ikdyž by zachránily možná hodně kamínků, od kterých mám rozbitý teď zase sklo...
jenze ty kaminky nelitaj na sklo od tvejch kol ale od nekoho ce jede pred tebou a nema je... nechci bejt svine ale uz z principu bych je tam nedal ....
No sakra, to by mě nenapadlo kámo. Vážně?
vopravdu, ja to 3 tejdny zjistoval a je to tak !!!

-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Janis píše:Je fakt chlapi, že bez zástěrek od toho létaj šutry. Jednak chybějící zástěrky serou policajty a jednak, když už ten šutr odletí a někomu rozbije sklo, tak přijdete o bonus na povinným ručení. Což u dobrých řidičů v současnosti dělá 20% a to je u 2.0 a vyšších obsahů minimálně 1.600kč! Teď, ale počítejte: Příští rok ztratíte 1.600, ten další (což byste normálně měli už 25% bonus), budete mít jen 5%, a to je dalších 1.600,- v prdeli.. atd. atd. Maximální bonus je 50% (za deset let bez nehod), takže nebourajícího (a kamínky nestřílejícího) jednou doženete, ale ty 4 roky už ničím nesmažete, takže kalkulačka: 4x min.1.600,- = 6.400,-!!!
me jo

paneboze.cz to je debilgelty píše:A proč je tam chceš dát?![]()
![]()
Já to na všech autech sundal! Vypadá to humusácky! A zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!![]()
darmon píše:paneboze.cz to je debilgelty píše:A proč je tam chceš dát?![]()
![]()
Já to na všech autech sundal! Vypadá to humusácky! A zakryješ i tím zadní vzhled pneu. Já to sundal na kombíku a hned bylo vidět, jako kdyby měl vyšší zadek a širší gumy. Byl takový sportovnější!![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
darmon píše:stopro jo, z nakyho sportovniho modelu.ifsson píše:ja dokonce chci dat zasteky i na predni kola, pac jinak je predek po desti zbytecne zasranej. ale ty snad vubec neexistuji
predni existuji... vsechny 4 mam doma nekde kolem baraku.... ale neprodam, v zime si chci udelat ze sportaku sedan.....
RuDoSh píše:darmon píše:stopro jo, z nakyho sportovniho modelu.ifsson píše:ja dokonce chci dat zasteky i na predni kola, pac jinak je predek po desti zbytecne zasranej. ale ty snad vubec neexistuji
predni existuji... vsechny 4 mam doma nekde kolem baraku.... ale neprodam, v zime si chci udelat ze sportaku sedan.....
lol
darmon píše:paneboze.cz to je debilgelty píše:A proč je tam chceš dát?![]()
![]()
Máš nějaký problém?

Nevím proč mne tak hodnotíš....

Já rozbité sklo měl od kamínků snad 1x a to sem si přes poiš?ovnu nechal zadara vyměnit. (Vzal to na sebe známý, že mi to rozbil kamíčkem, který odletěl od kola přívěs.vozíku, kde pojistka tuším stoji kolem 400kč, takže body které ztatil jsou zanedbatelné!

A vy doma nemáte vodu? Že vám vadí špinavé auto? Unás je běžně k dostání, takže si auto umyju dle libosti, klidně i 2x za týden, a ruce mi z toho neupadnou...

A když můžou jezdit i v jiných státech bez zastěrek, tak proč né my?

brabus píše:darmon píše:paneboze.cz to je debilgelty píše:A proč je tam chceš dát?![]()
![]()
Máš nějaký problém?![]()
![]()
Nevím proč mne tak hodnotíš....![]()
Já rozbité sklo měl od kamínků snad 1x a to sem si přes poiš?ovnu nechal zadara vyměnit. (Vzal to na sebe známý, že mi to rozbil kamíčkem, který odletěl od kola přívěs.vozíku, kde pojistka tuším stoji kolem 400kč, takže body které ztatil jsou zanedbatelné!![]()
A vy doma nemáte vodu? Že vám vadí špinavé auto? Unás je běžně k dostání, takže si auto umyju dle libosti, klidně i 2x za týden, a ruce mi z toho neupadnou...![]()
problem mas asi ty, s vocima a s kebuli

darmon píše:brabus píše:paneboze.cz to je debildarmon píše:[quote="gelty"]A proč je tam chceš dát?![]()
![]()
Máš nějaký problém?![]()
![]()
Já rozbité sklo měl od kamínků snad 1x a to sem si přes poiš?ovnu nechal zadara vyměnit. (Vzal to na sebe známý, že mi to rozbil kamíčkem, který odletěl od kola přívěs.vozíku, kde pojistka tuším stoji kolem 400kč, takže body které ztatil jsou zanedbatelné!![]()
taky tě sleduji když chce někdo pomoct tak máš hodně řečí ale nic kloudnýho z tebe nevypadne.jen každýmu nadáváš a p...u tomu rozumíš, asi jsi trošku ujetej.....![]()
A vy doma nemáte vodu? Že vám vadí špinavé auto? Unás je běžně k dostání, takže si auto umyju dle libosti, klidně i 2x za týden, a ruce mi z toho neupadnou...![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak s vočima a kebuli, jo???
Se divím, když si ty zástěrky tam narve snad jen starý dědek aby neměl problémy s cajtama a nějaký kretén, kterému značka BMW nic neříká!
A jestli sis přečetl všechny příspěvky, tak nejsem sám, komu se to nelíbí!
A už vidím borce, co si na své BMW montují zástěrky, jelikož to je hezké a nebudou kamíčkama rozbíjet okna ostatním lidem!
Já bych na plastové, lakované nárazníky ty hnus.gumy nevrtal, ani nijak nešrouboval, to? můj názor a zatím si stojím!
nehodnotim tebe ale projev o tom ze zasterky kazi zadni vzhled pneu a tyhle kraviny, ja mam zivotnost skla cca 18 mesicu, menim si to s bratrancem kterej to pise na sebe a opacne ja na nej. Ztratu bodu neresime, protoze se na to jednak nevztahuje a druhak nejakejch par stovek dolu nahoru je zanedbatelnejch.[/quote]

Se divím, když si ty zástěrky tam narve snad jen starý dědek aby neměl problémy s cajtama a nějaký kretén, kterému značka BMW nic neříká!
A jestli sis přečetl všechny příspěvky, tak nejsem sám, komu se to nelíbí!

A už vidím borce, co si na své BMW montují zástěrky, jelikož to je hezké a nebudou kamíčkama rozbíjet okna ostatním lidem!

Já bych na plastové, lakované nárazníky ty hnus.gumy nevrtal, ani nijak nešrouboval, to? můj názor a zatím si stojím!

darmon píše:brabus píše:paneboze.cz to je debildarmon píše:[quote="gelty"]A proč je tam chceš dát?![]()
![]()
Máš nějaký problém?![]()
![]()