M3maniac píše:psena píše:Jo naprava se da poresit dnes uz kolem 10 K, ale ten motor....to je to co srazi cenu nekam hodne hluboko.
Sam vis ze za 109 je to neprodejny, co z se ani nedivim, nikomu se nechce delat genaralka motoru V8....
To mi chceš říct,že ten kdo to tady nabízí nepozná motor před smrtí? to by musel být někdo velké hovado aby zničil tento motor a ještě k tomu v automatu.... a za kolik bys chtěl takovou káru v plný palbě? 50k?

co se týče motoru viděl bych to na sto let starý svíčky,filtry plus nějaký to čidlo v pí....
Je to mozne, ze to jsou jen svicky, ze to je jen nejake cidlo, ale take to muze byt dalsich tisic veci.Nemyslel jsem generalku v pravem slova smyslu( vim ze pisty atd budou pravdepodobne ok) ale jen to ze budes muset treba i dlouho hledat nez najdes pricinu VIZ Alp...pamatuju si dobre kolik ho stalo penez a casu odstraneni podobneho problemu.
nejde jen o to duseni motoru, ale celkove o jeho zvuk, nelibil se mi ani nahodou.
Nejak nechapu tve reakce, nekdo se tu prihlasi do klubu, evidentne kvuli prodeji sveho delsi dobu neprodejneho auta a kdyz ostatni varuji pred timto autem v "super stavu" tak musis byt v opozici.
Nevim jestli majitel poznal ze je motor pred smrti, ale urcite svicky, filtry ma vymenene, protoze to je asi zaklad k vyreseni tohoto problemu.
Na tu karu se do Vizovic jezdilo divat lidi vic nez dost, proc teda nesla do sveta?Za 109 K?Vzdyt to je paradni cena...