Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Denní svícení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Doktor1 »

Kdyz to tak vemu,tak E46,39 atd kdyz zapnout klicek a rozsviti svetla,tak ty pri startu zhasnou a pak se zase rozsviti az starter prestane tocit. Cili dvoje rozsviceni svetel oproti systemu mymu nebo Francise. Az motor naskoci a dobijim,tak se automaticky rozsviti svetla. Urcite to i trochu setri vybojky,ci zarovky... Jsem s tim maximalne spokojenej a svitim ani o tom nevim,porad...
Anonymous

#42 Příspěvek od Anonymous »

PÁNOVÉ POZOR,já jsem prostřednictvím MAD MAXE tuto debatu rozpoutal a přináším řešení.Dnes jsem si toto zařízeni nainstaloval do svého BMW e34 a FUNGUJE TO ŠPIČKOVĚ.Po nastarování cca po 2 vteřinách se rožnou světla automaticky,funkce původního vypínače zůstala zachována.Cena je 363,-kč s dph,doba montáže /nejsem obdorník/ asi 3 hodiny a myslím že ji zvládne každý.

Milda,Zlín
Zave
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Zave »

Milda píše:PÁNOVÉ POZOR,já jsem prostřednictvím MAD MAXE tuto debatu rozpoutal a přináším řešení.Dnes jsem si toto zařízeni nainstaloval do svého BMW e34 a FUNGUJE TO ŠPIČKOVĚ.Po nastarování cca po 2 vteřinách se rožnou světla automaticky,funkce původního vypínače zůstala zachována.Cena je 363,-kč s dph,doba montáže /nejsem obdorník/ asi 3 hodiny a myslím že ji zvládne každý.

Milda,Zlín

No a co za tim stoji? :wink:
Anonymous

#44 Příspěvek od Anonymous »

OMLUVA!!!!! to nejduležitější jsem zapoměl. TADY TO JE http://www.zetron.cz/cz/03-1-32_ARS-01.htm

Čau Milda,Zlín
Francis Výkonná rada
Výkonná rada
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od Francis Výkonná rada »

Milda píše:OMLUVA!!!!! to nejduležitější jsem zapoměl. TADY TO JE http://www.zetron.cz/cz/03-1-32_ARS-01.htm
Čau Milda,Zlín

Mno, cena priznivejsi nez u Jablotronu, ale neni tam nejak malo spinacich kontaktu? Na E30 je potreba pripojit -12V pro rozsviceni tlumenych svetel a pro moznost rzsviceni prednich mlhovek (staci jedna dvojice ale je nutno zaradit dve diody) a pak tri dvojice na L a P parkovacky a na RZ (po staru SPZ)... takze DoDo = dodelej doma :-)
328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
Anonymous

#46 Příspěvek od Anonymous »

Francis píše:
Milda píše:OMLUVA!!!!! to nejduležitější jsem zapoměl. TADY TO JE http://www.zetron.cz/cz/03-1-32_ARS-01.htm
Čau Milda,Zlín

Mno, cena priznivejsi nez u Jablotronu, ale neni tam nejak malo spinacich kontaktu? Na E30 je potreba pripojit -12V pro rozsviceni tlumenych svetel a pro moznost rzsviceni prednich mlhovek (staci jedna dvojice ale je nutno zaradit dve diody) a pak tri dvojice na L a P parkovacky a na RZ (po staru SPZ)... takze DoDo = dodelej doma :-)

E34 má jiný vypínač.Ovlada to pomoci original dratů-vše svítí.Jak budu mět čas tak to skusim ofotit.
Anonymous

#47 Příspěvek od Anonymous »

Francis píše:
Čau Milda,Zlín

E34 má jiný vypínač.Ovlada to pomoci original dratů-vše svítí.Jak budu mět čas tak to skusim ofotit.
Mad Max
Kontaktovat uživatele:

#48 Příspěvek od Mad Max »

Automatické svícení, umí jen USA verze E34. :-(
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#49 Příspěvek od Doktor1 »

To co je na mym aute nejspolehlivejsi je prave automaticky rozvecovani svetel :lol:
Anonymous

#50 Příspěvek od Anonymous »

Milda píše:PÁNOVÉ POZOR,já jsem prostřednictvím MAD MAXE tuto debatu rozpoutal a přináším řešení.Dnes jsem si toto zařízeni nainstaloval do svého BMW e34 a FUNGUJE TO ŠPIČKOVĚ.Po nastarování cca po 2 vteřinách se rožnou světla automaticky,funkce původního vypínače zůstala zachována.Cena je 363,-kč s dph,doba montáže /nejsem obdorník/ asi 3 hodiny a myslím že ji zvládne každý.

Milda,Zlín

Ahoj, prozraď zapojení pro ZEtron
Dík Pavel
Milda

#51 Příspěvek od Milda »

Nestihám,snad v sobotu.
Anonymous

#52 Příspěvek od Anonymous »

Milda píše:Nestihám,snad v sobotu.

Ahoj Mildo,kterou sobotu jsi myslel ? :D
Dost by jsi mě pomohl.

Dík Pavel Polák pavelpolak@volny.cz