Zdravím. Mám dotaz. V autě mám zatím "jen" elektrická okna ve předu a double šíbr. Na řidičovém okně funguje nádherně ta funkce samovolného otevírání/zavírání, nebo jak to nazvat. Lehkej a rychlej stisk tlacitka, a už to jede. Jedno a to samé funguje u šíbru (myslel jsem, že mi upadnou prsty u zavírání a otvírání, než jsem na to přišel:-) ). Jenže u spolejzdcového okna to krásně funguje jen směrem dolu. Nahoru to musím "poctivě"držet po celou dobu.
Tak se chci optat, kde je asi chyba?
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Elektrická okna
-
- Kontaktovat uživatele:
alp píše:zalezi na typu RJ ... v maximalni verzi bylo pouze ridic a stresni plus spolujezdec dolu ...
proc to jsem doted nepochopil
Tudíž, když mi to pracuje tak, jak píšeš, tak v tom případě mám maximální verzi a peší

A co když budu chtít dát elektriku i na zadek. To budu muset měnit i řídící jednotku? A tu najdu hlavně kde?
Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mám dotaz, jak maj fungovat el. okna u mýho Báwa? Mám 520 r.v. 88. V el. jsou všechny 4 okna. Mám auto asi 3/4 roku a teď mě najednou začal fungovat dojezd u okna u řidiče, nahoru i dolu. Na straně u řidiče pak ještě u zadního okna dojede samo jen při zavírání a to jen asi posledních 5 cm. Díky tomu zadnímu jsem na to přišel. Tak jsem zkusil párkrát stáhnout a vytáhnout a u řidiče se to rozchodilo. Na druhý straně nefungujou dojezdy ani u jednoho. Maj ty dojezdy fungovat u všech oken?
trapná poznámka setkal jsem se s lidmi co mi uváděli stejnou závadu tak zkouším 1,2,5 vždy maká bez problému ferda skouší nemaká tak civím jak to dělá o on vůbec nevěděl že ty čudle mají 2 polohy pokud chce dojezd tak třeba zmačknout silněji a přepne to na druhou polohu jistě dle typu ale to jistě určitě víte ta se omlouvám za opruz