Ahoji kluci-Kde v okoli Brna je nejakej vrakac kde by mohly mit listy-na naraznik,pod dvere a bocni listy na blatniky???Nebo nemate je doma???Kdyztak mi pisnete nejaky kontakty.Thanks-O...
Ondarsh píše:Ahoji kluci-Kde v okoli Brna je nejakej vrakac kde by mohly mit listy-na naraznik,pod dvere a bocni listy na blatniky???Nebo nemate je doma???Kdyztak mi pisnete nejaky kontakty.Thanks-O...
Lišty na nárazník se scháněj na vrakáči špatně, to samý na dveře.
Ty na nárazník kup nový v autokelly.cz
Cca 300 kus
Ty lišty na dveře pokud koupit nový tak nejlevnějc origo BMW
Ondarsh píše:Ahoji kluci-Kde v okoli Brna je nejakej vrakac kde by mohly mit listy-na naraznik,pod dvere a bocni listy na blatniky???Nebo nemate je doma???Kdyztak mi pisnete nejaky kontakty.Thanks-O...
Lišty na nárazník se scháněj na vrakáči špatně, to samý na dveře.
Ty na nárazník kup nový v autokelly.cz Cca 300 kus
Ty lišty na dveře pokud koupit nový tak nejlevnějc origo BMW
Přesně tak ... kupovat lišty pod dveře starší je kravina. V BMW co já vim stojí na jednu stranu obě spodní lišty 800,- Kč
Stary kdyz se narusi tak do nich jde voda a ten vnitrek je zeleznej a to asi znas... Voda + zelezo = Radeji kup novy, pokud ty na vrakalu budou vypadat dobre tak toho moc nevydrzi a kdyz pak to zrezne tak ti chytnou i spodky dveri a to je celkem skoda nechat schnit vrata...
mam krasne listy do zadniho narazniku jsi primo z Brna?