Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

padá nafta e34

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mory
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mory »

Ahoj padá mi nafta nemáte někdo zkušenost.
Skoušel jsem propojit + s pojistkou na naftového čerpadla tušim pojistka 23 a začne to tlačit naftu do čerpadla ,sundám a nafta jede zpět.
má mít čerpadlo nějakej ventyl ?
jo a nutno říci že hadičky mezi střikama jsem dával nový tam se to prej rádo zavzdušnuje.
ještě by mě zajímalo jesti když zapnu klič v zapalování tak jestli už má čerpadlo v nádrži začít tlačit naftu nebo ne protože mě netlačí,až když startuju .
dík za :idea:
Bairischen

#2 Příspěvek od Bairischen »

cus, hele když zapneš klíček a rosvítěj se ti kontrolky tak to čerpadlo má už tlačit, samozřejmě že tlačí i když jedeš prostě má jít porád!
michal

#3 Příspěvek od michal »

to cerpadlo tlaci pri zapnutem klici na kontrolky jen pokud je to studeny a sviti zhaveni
u teplyho motoru,zacne tlacit az po startu

zkontroluj hadicku od pal.filtru k cerpadlu,pokud to bude jen trochu volny necim to ztahni,tam to taky rado pousti vzduch a pak pada nafta
a netece ti nejakej vstrik :?:
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

nebo zkus zpetny ventil, ktery to uz nepusti zpatky :)
mory
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mory »

tak jen pro uplnost kdyby s tim mel taky někdo pakárnu jako já tak jsem nakonec očistil relátka a najednou po problému.
tak zatim díky za za rady.
voko21
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od voko21 »

Ale stejně jsem si vždy myslel, že tlačná pumpa dotlačí naftu při otočení klíčku do 2 polohy a pak po startu už netlačí a že si dopravu zajiš?uje vstřikovací čerpadlo, když je nastartováno. Nebo je to blbost? :?
Odpovědět