Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530d
-
- Kontaktovat uživatele:
kral007 píše:za kolik jezdite s 540i ?
Teď mám zrovna za sebou delší cestu,byl jsem za rodiči,takže při cestě tam jsem měl průměrnou 12,6l (dálnice D1,okresky),jel jsem průměrně pořád v rozmezí 180-210km/h a zpátky byla průměrná o něco horší 13,5l,ale to jsem se chvíli honil na dálnici mezi Prahou a Plzní s jedním MB AMG a chvíli jsem to držel na 250km/h (on vyměkl:-)) ) Ale zase hodně hlídám ručičku okamžité spotřeby a hraju si s plynem,abych to při té samé rychlosti nedržel víc a přitom to jelo stejně.Při popojížďkách taky zbytečně neakceleruju a občas taky na dálnici jeli pomalíci,takže se jelo chvíli třeba 120-130km/h a to pak rychle padá dolů,nebo když jedeš z táhlého kopce dolů,na dálnici třeba,tak to při 200km/h ukazuje 9l:-))No a město,zatím se s tím učím,ale zatím jsem se dostal na 16,5l,možná to časem ještě trochu srazím,ale už né asi o moc,obsah je obsah:-(
-
- Kontaktovat uživatele:
Tatros píše:RuDoSh píše:NoCom píše: cca 70tkm.
tak to se vyplati(530d)
Přesně tak právě jsem si udělal výlet Praha - Trutnov - Praha po dálnici 200kmh a zbytek co to šlo a spotřeba 9.5 nafty a když najezdíš víc jak 50tkm za rok tak rozhodně 530d jede líp jak 528i a s menší spotřebou
no myslim, ze nejaky brutalni rozdil to nebude....
Přesně tak právě jsem si udělal výlet Praha - Trutnov - Praha po dálnici 200kmh a zbytek co to šlo a spotřeba 9.5 nafty a když najezdíš víc jak 50tkm za rok tak rozhodně 530d jede líp jak 528i a s menší spotřebou
[/quote]
To jako fakt, že jede líp?Já bych šel do ty slabší verze, i když bych šel asi do dvou měsícu na chip.Stejně si myslím, že musí jet ta 528i líp.Pořád se dohaduju s kámarádama, že nafta nepatří do kamen, oni tvrdí opak, jsou to prostě zastánci benzínu (jsem na ně sám
A kdybych jim řekl, že 530d ujede 528i, tak se budou smát.Kámoš má 525i a toho prej "nepředjedu nikdy"
No, tak uvidíme, já jim taky říkal, že to už není takovej lenoch, jako to TDS v automatu, to lenoch je, a jakej.Nicméne s tou spotřebou, co píšeš, při ty rychlosti nejedu ani s TDS!Pokud je ta spotřeba taková, tak budu maximálně spokojený!
Díky za postřeh...

To jako fakt, že jede líp?Já bych šel do ty slabší verze, i když bych šel asi do dvou měsícu na chip.Stejně si myslím, že musí jet ta 528i líp.Pořád se dohaduju s kámarádama, že nafta nepatří do kamen, oni tvrdí opak, jsou to prostě zastánci benzínu (jsem na ně sám

Díky za postřeh...