Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Reset oil service
mam drat s odporem ... nejaky zvonkovy, odpor je primotany a zavazny izolackou ...
zapnout zapalovani
propojit dane zdirky (cilsa jsou v kazdem navodu)
pockat tech par sekund podle navodu (ruzny cas na ruzne intervaly)
zasroubovat zasuvku (nejsem si jisty, ale delam)
vypnout zapalovani (mi to uz pred vypnutim ukazuje ok)
a je to ...
porste presne tak, jak to rika kazdy navod ...
petr
zapnout zapalovani
propojit dane zdirky (cilsa jsou v kazdem navodu)
pockat tech par sekund podle navodu (ruzny cas na ruzne intervaly)
zasroubovat zasuvku (nejsem si jisty, ale delam)
vypnout zapalovani (mi to uz pred vypnutim ukazuje ok)
a je to ...
porste presne tak, jak to rika kazdy navod ...
petr
ja jeste dodam, ze ja jsem se ted v nedeli o reset pokousel (presne podle toho co tu pisete) a nic
zkousel jsem to asi 5x a pak jsem zkusil i jiny postupy.. na me predchozi E30 jsem si to resetoval taky sam a bez problemu..
tak na to hodil bobek a zajel jsem do servisu, dal jim 50Kc a oni mi to snulovali pristrojem..

tak na to hodil bobek a zajel jsem do servisu, dal jim 50Kc a oni mi to snulovali pristrojem..
xe4500 píše:Hľadám niekoho, kto už niekedy úspešne resetoval oil service na E34 a mal by chu? a čas pomoc? mi stým. Vyskúšal som niekoľko návodov ale mne sa to nepodarilo.
Také záleží na roku výroby. Byl jsem také v servisu. Maník přišel s takovým čůrem, mrk do motoru a bohužel nic. Roky nad 2000 to mají v pohodě. Donesl si manuál, sedl do auta a v určitém intervalu stiskl reset na km a otočil klíčkem v zapalování. Bohužel se mi nepodařilo přesně sledovat co a jak a bylo mi hloupé ho požádat o kopii.

Možná to půjde sehnat na netu. Možná to někdo hodí sem na web. Doufejme.

-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše:xe4500 píše:Hľadám niekoho, kto už niekedy úspešne resetoval oil service na E34 a mal by chu? a čas pomoc? mi stým. Vyskúšal som niekoľko návodov ale mne sa to nepodarilo.
Také záleží na roku výroby. Byl jsem také v servisu. Maník přišel s takovým čůrem, mrk do motoru a bohužel nic. Roky nad 2000 to mají v pohodě. Donesl si manuál, sedl do auta a v určitém intervalu stiskl reset na km a otočil klíčkem v zapalování. Bohužel se mi nepodařilo přesně sledovat co a jak a bylo mi hloupé ho požádat o kopii.![]()
Možná to půjde sehnat na netu. Možná to někdo hodí sem na web. Doufejme.![]()
to bylo v oktavce?

Nejspíš....RuDoSh píše:Maxiczech píše:xe4500 píše:Hľadám niekoho, kto už niekedy úspešne resetoval oil service na E34 a mal by chu? a čas pomoc? mi stým. Vyskúšal som niekoľko návodov ale mne sa to nepodarilo.
Také záleží na roku výroby. Byl jsem také v servisu. Maník přišel s takovým čůrem, mrk do motoru a bohužel nic. Roky nad 2000 to mají v pohodě. Donesl si manuál, sedl do auta a v určitém intervalu stiskl reset na km a otočil klíčkem v zapalování. Bohužel se mi nepodařilo přesně sledovat co a jak a bylo mi hloupé ho požádat o kopii.![]()
to bylo v oktavce?

Nejspíš....papyk píše:RuDoSh píše:Maxiczech píše:[quote="xe4500"]Hľadám niekoho, kto už niekedy úspešne resetoval oil service na E34 a mal by chu? a čas pomoc? mi stým. Vyskúšal som niekoľko návodov ale mne sa to nepodarilo.
to bylo v oktavce?

Samý blbý keci. Umíte něco jiného? Bavíme se o autech r.v. nad 2000

Nejspíš....Maxiczech píše:papyk píše:RuDoSh píše:[quote="Maxiczech"][quote="xe4500"]Hľadám niekoho, kto už niekedy úspešne resetoval oil service na E34 a mal by chu? a čas pomoc? mi stým. Vyskúšal som niekoľko návodov ale mne sa to nepodarilo.
to bylo v oktavce?

Nejspíš....papyk píše:Maxiczech píše:papyk píše:[quote="RuDoSh"][quote="Maxiczech"][quote="xe4500"]Hľadám niekoho, kto už niekedy úspešne resetoval oil service na E34 a mal by chu? a čas pomoc? mi stým. Vyskúšal som niekoľko návodov ale mne sa to nepodarilo.
to bylo v oktavce?

Já ho na rozdíl od ostatních, co tady reagují mám.

Myslím, že už se to tu několikrát řešilo. Kdyby měl někdo zájem o ten resetovací bazmek do kulatýho konektoru, tak ho tu mám v krabici.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Nejspíš....Maxiczech píše:papyk píše:Maxiczech píše:[quote="papyk"][quote="RuDoSh"][quote="Maxiczech"][quote="xe4500"]Hľadám niekoho, kto už niekedy úspešne resetoval oil service na E34 a mal by chu? a čas pomoc? mi stým. Vyskúšal som niekoľko návodov ale mne sa to nepodarilo.
to bylo v oktavce?

Vlasta píše:Myslím, že už se to tu několikrát řešilo. Kdyby měl někdo zájem o ten resetovací bazmek do kulatýho konektoru, tak ho tu mám v krabici.
Mám r.v. 2002. Tady žádnej kulatej konektor není. Včera jsem byl v servisu a technik si vzal manuál, sedl do auta a v kombinaci reset km s klíčkem od zapalování mi oil service vyresetoval. Bylo mi blbý ho žádat o kopii. Proto ta diskuze. Tady všichni tvrdí, že to bylo nebo je na Octávce. Normální pa?áci. Nevíš ten postup?

-
- Kontaktovat uživatele:
Tatros píše:Poprvé musim z maxíkem souhlasit, měnil jsem nedávno olej a oilservis se maže tak jak říká.Čudl + klíč mám na to někde návod až ho najdu tak ho sem dám.
Ale xe4500 se ptal na reset na E-34, tak mám pocit že se max... snaží pořád vytahovat se svou sociální E-39
jasne, ale proc trochu nepodrazdit..... v tomhle ma pravdu, ale ty realne kilometry....

Nejspíš....papyk píše:Maxiczech píše:papyk píše:[quote="Maxiczech"][quote="papyk"][quote="RuDoSh"][quote="Maxiczech"][quote="xe4500"]Hľadám niekoho, kto už niekedy úspešne resetoval oil service na E34 a mal by chu? a čas pomoc? mi stým. Vyskúšal som niekoľko návodov ale mne sa to nepodarilo.
to bylo v oktavce?

Tatros píše:Poprvé musim z maxíkem souhlasit, měnil jsem nedávno olej a oilservis se maže tak jak říká.Čudl + klíč mám na to někde návod až ho najdu tak ho sem dám.
Ale xe4500 se ptal na reset na E-34, tak mám pocit že se max... snaží pořád vytahovat se svou sociální E-39

RuDoSh píše:Tatros píše:Poprvé musim z maxíkem souhlasit, měnil jsem nedávno olej a oilservis se maže tak jak říká.Čudl + klíč mám na to někde návod až ho najdu tak ho sem dám.
jasne, ale proc trochu nepodrazdit..... v tomhle ma pravdu, ale ty realne kilometry....
Malinko alibismus, ne? Když se mýliš, tak někoho dráždíš? Musejí mít s tebe doma radost.