Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Klesa vykon

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dafa

#1 Příspěvek od dafa »

Zdravim,mam TDs a jistou dobu se stava,ze mi naraz klesne vykon motoru a otacky lze tezko zvysit.Stava se mi to nahodne,ze jedu treba na pul plynu a auto najednou sebou skubne klesnou otacky(asi o 300ot/min) a jede dost zdechle.Tezko se dostane do otacek po seslapnuti plynu na doraz,tak se musi podradit.Je jedno jestli jedu do kopce nebo po rovine.Cerpadlo jsem mel pred 4mesici na serizeni,ale tyto zalezitosti se objevovali uz pred serizenim,ale v mensi castnostni.(taky jsem min najezdil) Nevite nahodou cim by to mohlo byt?Kdyz jsem byl v servise tak mi jeden rikal,ze je vse dobry tlaky vstriky,ze nevi cim by to mohlo byt,druhej zas,ze je spatny cerpadlo a ze je potreba vymena(ani nemluvil o repasu aniz by cerpadlo videl)
Dik za rady
BMWAK
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od BMWAK »

vypadá to že máš špatnej ventil na turbu...odchází pomněrně často jak u TD tak u TDS...je an něm taková štelovací matka se závlačkou ale co jsev viděl tds tak se k tomu dá špatně dostat...u TD to jde líp...
Pepin

#3 Příspěvek od Pepin »

Nech si udělat dagnostiku motoru. Vyjde to levněji než kupovat věci kterejma to "určitě bude".
Maxiczech

#4 Příspěvek od Maxiczech »

Souhlas. Zajeď na diag. Může to být i váha vzduchu, lambda, čerpadlo, turbo nebo cokoliv jiného. Těžko opravovat vyřazovací metodou. Stálo by to pěknej balík. :cry:
skautik Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od skautik Čestný člen »

nema lambdu
Pavel H

#6 Příspěvek od Pavel H »

skautik píše:nema lambdu

:D :D :D predbehl jsi me skautiku :D :D :D
Pavel H

#7 Příspěvek od Pavel H »

Prijed na sraz do Jincu viz
http://bmwklub.cz/modules.php?name=Foru ... bf88700aad
snad tam bude ALP s diagnostikou. Muze Ti rovnou rict co to je.
Odpovědět