Takže ABS jsem vyřešil po pročištěni všech kontaktu zhaslo
Ale mam ještě jeden problém při rozjížděni jse zadní nápravy ozývá rána a při jízdě citim že zadek nesedí jak ma a při výměně kol zadní pravé kolo je sjeté vnitřkem leva strana je v pořadu poradíte
gamers píše:Takže ABS jsem vyřešil po pročištěni všech kontaktu zhaslo Ale mam ještě jeden problém při rozjížděni jse zadní nápravy ozývá rána a při jízdě citim že zadek nesedí jak ma a při výměně kol zadní pravé kolo je sjeté vnitřkem leva strana je v pořadu poradíte
Kompletni kontrola ulozeni zadni napravy. Silentblok na naprave co je v karoserii, horni ulozeni tlumicu. To jsou prvni veci, ktere bych kontroloval.
gamers píše:Takže ABS jsem vyřešil po pročištěni všech kontaktu zhaslo Ale mam ještě jeden problém při rozjížděni jse zadní nápravy ozývá rána a při jízdě citim že zadek nesedí jak ma a při výměně kol zadní pravé kolo je sjeté vnitřkem leva strana je v pořadu poradíte
Kompletni kontrola ulozeni zadni napravy. Silentblok na naprave co je v karoserii, horni ulozeni tlumicu. To jsou prvni veci, ktere bych kontroloval.
Přesně jak píše Pavel, nejspíš utržený siláč na na podelným rameni.
Čaute takže jsem byl u zanmeho na stk jediné co našel je vůle v tomto silembloku ( etk 33321095631 ) potřeboval bych jen vědět jestli stačí koupit jen tento nebo musím ještě něco k tomu dik
gamers píše:Čaute takže jsem byl u zanmeho na stk jediné co našel je vůle v tomto silembloku ( etk 33321095631 ) potřeboval bych jen vědět jestli stačí koupit jen tento nebo musím ještě něco k tomu dik
Je to divny, ale ETK mi tohle cislo nechce najit. V online ceniku, ale je, takze bude dobre. Hod sem odkaz ze stranek http://www.realoem.com/bmw