Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

vyčištění plováků palivové nádrže

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomtomas

#1 Příspěvek od tomtomas »

potřebuji vyčistit plováky palivové nádrže na E39, jelikož když mám plonou nádrž, tak mi to ukazuje asi tak 3/4.

Takže jsem odendal sedák zadního sedadla a pak jsem viděl přes celou plochu po sedlem takovou koženku a dvě gumové průchodky, do kterých vedou dráty. Moje otázka zní, jak se dále postupuje při rozebírání? Nějak se ty gumové průchodky vyndají (s trochou násilí) nebo jinak?

Děkuji za radu
roan
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od roan »

tomtomas píše:potřebuji vyčistit plováky palivové nádrže na E39, jelikož když mám plonou nádrž, tak mi to ukazuje asi tak 3/4.

Takže jsem odendal sedák zadního sedadla a pak jsem viděl přes celou plochu po sedlem takovou koženku a dvě gumové průchodky, do kterých vedou dráty. Moje otázka zní, jak se dále postupuje při rozebírání? Nějak se ty gumové průchodky vyndají (s trochou násilí) nebo jinak?

Děkuji za radu

no pokud ani nevis jak demontovat ty pruchodky, tak bych ti ani nedoporucoval vytahovat ty plovaky ven a nech to udelat nekoho kdo tomu rozumi :-)
Odpovědět