Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
navigace
Maxiczech píše:janjan píše:prosím, kde seženu mapu ČR do 5 řady r.v. 10/2002, navigační systém Professional. Zkoušel jsem mapy z nové 5 řady ty však bohužel nefungují. A těch zhruba 7000kč za originál prostě nedám. díky za všechny rady
Tak to ji asi mít nebudeš..
A proč by ji neměl? Prostě si ji od někoho vysmáhne za pár kaček.... Ty máš ale hlášky...
-
Zkus cinknou tomuhle človíčkovi, BMW jsou jeho specializace, minimálně ti poradí která bude fungovat http://www.telmontservis.com/
CD/DVD mapy do většiny navigací
NOVĚ DX MAPA ČR+PL 2006 !!
od 499 ,-Kč
CD mapy do navigací Blaupunkt DX, Blaupunkt MFD, Becker Traffic Pro, Becker Traffic Pro High Speed, VDO, Philips, Carminat, Carin, Alpine, Pioneer, Dayton, Škoda, VW, SEAT, AUDI, BMW, Mercedes, Renault, Rover, Fiat, Porsche, atd..
od 499 ,-Kč
CD mapy do navigací Blaupunkt DX, Blaupunkt MFD, Becker Traffic Pro, Becker Traffic Pro High Speed, VDO, Philips, Carminat, Carin, Alpine, Pioneer, Dayton, Škoda, VW, SEAT, AUDI, BMW, Mercedes, Renault, Rover, Fiat, Porsche, atd..
Bohuzel, pro BMW nema uplne aktualni mapy. Taky jsem ho zkousel. Kdo ma zajem o nejnovejsi mapy do BMW, poslete mi SZ.Miguel píše:Zkus cinknou tomuhle človíčkovi, BMW jsou jeho specializace, minimálně ti poradí která bude fungovat http://www.telmontservis.com/
od 499 ,-Kč
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic