Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
teď jsem tu četl něco o diodach a vyměnem oleji,ale...mrknět
-
- Klubové ID: 321
moje vcerejsi odpoved s asi 5 odkazy zmizela 
tak aspon jeden ...
http://e32.zcepe.net/oil_service.htm
petr

tak aspon jeden ...
petr
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
teď se taky dívám že tu neni každopádně odkazy jsem pročet a vymazal jsem to a je to OK! Teď ještě aby zhaslo inspection, jestli to teda ma shasnout? to se nuluje stejně jako oilservis,akorat se drátek odpojí po cca 4sec?? jestli to chápu dobře??ajfel píše:moje vcerejsi odpoved s asi 5 odkazy zmizela
tak aspon jeden ...
petr
-
- Klubové ID: 321
cas ti nepotvrdim, je to v nejakem tom navodu (ja si ho dycky ctu pred resetem),ale je to presne tak, jak rikas .. stejne draty, jiny casmagic píše:teď se taky dívám že tu neni každopádně odkazy jsem pročet a vymazal jsem to a je to OK! Teď ještě aby zhaslo inspection, jestli to teda ma shasnout? to se nuluje stejně jako oilservis,akorat se drátek odpojí po cca 4sec?? jestli to chápu dobře??ajfel píše:moje vcerejsi odpoved s asi 5 odkazy zmizela
tak aspon jeden ...
petr

petr
-
- Klubové ID: 1992
- Kontaktovat uživatele:
Aby se mě vymazalo inspection, tak jsem musel nejdřív zapnout zapalování a teprve až potom spojit piny, jinak mě to prostě nešlo. Mám e34 525i M50.magic píše:teď se taky dívám že tu neni každopádně odkazy jsem pročet a vymazal jsem to a je to OK! Teď ještě aby zhaslo inspection, jestli to teda ma shasnout? to se nuluje stejně jako oilservis,akorat se drátek odpojí po cca 4sec?? jestli to chápu dobře??ajfel píše:moje vcerejsi odpoved s asi 5 odkazy zmizela
tak aspon jeden ...
petr
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
nemely by .. jde spis o cas .. propojis a cekas dokude se nerozsvitej .. lepsi je pouzit nejakej draz zakoncenej treba hrotem (pouzivam kabel od multimetru .. je odealnidivinol píše:tak včera jsem to zrovna dělal....zkoušel to asi 5x,stejně jako vloni a nic..... znova jsem dnes zkusil postup-1.propojit 2.zapnout zap.10s. 3.vypnout 4.odpojit a přidal jsem k tomu ještě zpětné zašroubování víčka.A najednou všech 5 zelených.....je možné,že kontakty na víčku mají na to vliv?......

jo a nepropojuju to ze zemi v konektoru ale dam to na sroub od ulozeni tlumice ...
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
19-ka je kostra!!! hele na vymazání inspekce je třeba 12s oil 4s.Borec píše:draty na propojeni by mely mit cca 10ohmů a muzes to propojit 19 VS kostra muze se stat ze vynulování bude zapotrebí 2krat zasebou
pozor na ridici jednotku ta nema moc v oblibe primé propojení (zkrat)
nechat zaplej klíč propojit vydržet a vytáhnout,a naskočí ti to.navymýšlejte všelijaké blbosti...

-
- Klubové ID: 1992
- Kontaktovat uživatele:
Přesně, jak píše tds, tak to funguje naprosto spolehlivě!tds píše:19-ka je kostra!!! hele na vymazání inspekce je třeba 12s oil 4s.Borec píše:draty na propojeni by mely mit cca 10ohmů a muzes to propojit 19 VS kostra muze se stat ze vynulování bude zapotrebí 2krat zasebou
pozor na ridici jednotku ta nema moc v oblibe primé propojení (zkrat)
nechat zaplej klíč propojit vydržet a vytáhnout,a naskočí ti to.navymýšlejte všelijaké blbosti...
taky to tak jde, ale nemá se to tak dělat!!!vždy musí být zaplé zapalování a nejdřív propojit pin 19 a až pak 7miloshm píše:Když jsem nejdřív propojil a pak zapnul zapalování, tak se mě podařilo vynulovat jen kontrolky na olej, ale ne inspection.divinol píše:no a právě mě to šlo tak,že nejdřív propojit a pak zapnout klíč.....
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
oil servis mám vymazanej OK, až vyměním svíčky filtr atd.. vymáznu i inspekci.. normálně jak tady píšete a budetds píše:taky to tak jde, ale nemá se to tak dělat!!!vždy musí být zaplé zapalování a nejdřív propojit pin 19 a až pak 7miloshm píše:Když jsem nejdřív propojil a pak zapnul zapalování, tak se mě podařilo vynulovat jen kontrolky na olej, ale ne inspection.divinol píše:no a právě mě to šlo tak,že nejdřív propojit a pak zapnout klíč.....

Takže děkuji
magic píše:oil servis mám vymazanej OK, až vyměním svíčky filtr atd.. vymáznu i inspekci.. normálně jak tady píšete a budetds píše:taky to tak jde, ale nemá se to tak dělat!!!vždy musí být zaplé zapalování a nejdřív propojit pin 19 a až pak 7miloshm píše: Když jsem nejdřív propojil a pak zapnul zapalování, tak se mě podařilo vynulovat jen kontrolky na olej, ale ne inspection.)
Takže děkuji

no nechtěj vidět, jak to dělaj jinde a hlavně za kolikMaxiczech píše:magic píše:oil servis mám vymazanej OK, až vyměním svíčky filtr atd.. vymáznu i inspekci.. normálně jak tady píšete a budetds píše: taky to tak jde, ale nemá se to tak dělat!!!vždy musí být zaplé zapalování a nejdřív propojit pin 19 a až pak 7)
Takže děkuji
![]()
AHA
Tak takhle se to dělá..
![]()
![]()
![]()