Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

BMW a LPG?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
miculash
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od miculash »

co rikate na to dat bmw (520, e39) do plynu (lpg)..?
mate nejaky zkusenosti, rady, tipy, ...?
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

miculash píše:co rikate na to dat bmw (520, e39) do plynu (lpg)..?

Si pleteš s Destou, ne? :lol: Jde to. Viděl jsem to na vlastní bulvy.. 8O
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od stanley07 »

Já jsem to videl taky a pokaždý, když si na to vzpomenu, chce se mi zvracet jak generálovy Postráneckýmu v Tankovým praporu z Landovskýho klobásek ze sviní, které pobili... Plyn patří do 120, Fáček a po fazolích do kalhot, ale proboha NE do BMW :!:
Maxiczech

#4 Příspěvek od Maxiczech »

stanley07 píše:Já jsem to videl taky a pokaždý, když si na to vzpomenu, chce se mi zvracet jak generálovy Postráneckýmu v Tankovým praporu z Landovskýho klobásek ze sviní, které pobili... Plyn patří do 120, Fáček a po fazolích do kalhot, ale proboha NE do BMW :!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :woot: :Poklona:
miculash
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od miculash »

stanley07 píše:Já jsem to videl taky a pokaždý, když si na to vzpomenu, chce se mi zvracet jak generálovy Postráneckýmu v Tankovým praporu z Landovskýho klobásek ze sviní, které pobili... Plyn patří do 120, Fáček a po fazolích do kalhot, ale proboha NE do BMW :!:

a proc by ne? co se ti na tom nelibi, ja myslel ze moderni SMG systemy jsou OK..
a jezdit za 50% ceny oproti benzinu.. prijemna vec..
Slid

#6 Příspěvek od Slid »

miculash píše:

a proc by ne? co se ti na tom nelibi, ja myslel ze moderni SMG systemy jsou OK..
a jezdit za 50% ceny oproti benzinu.. prijemna vec..

Souhlasím Sekvenční vstřikování je dobrá věc a klidně bych ho bral, to už nemá se starým plynem na funkci nic společného.A nepoznáš rozdíl zda-li jedeš na plyn nebo na bengal, vlastně jo poznáš v pěněžence :D
miculash
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od miculash »

SLID:
no mylsim ze i obyc plyn se porad vyplati.. ikdyby to snizilo vykon, ktery imho nepoznas, nebo zvysilo o 1/100 spotrebu..
porad mas polovicni naklady na cesty..

a jak rikam, chtel byc slyset nejaky zkusenosti od nekoho kdo to ma..
Maxiczech

#8 Příspěvek od Maxiczech »

To ti klidně můžu nedoporučit. Plyn do BMW si může dát jenom "idiot"! A co se týče životnosti motoru, tak ti plyn rozhodně jen uškodí. :( http://www.plynvbmw.ndr.cz :lol: :lol:
Slid

#9 Příspěvek od Slid »

miculash píše:SLID:
no mylsim ze i obyc plyn se porad vyplati.. ikdyby to snizilo vykon, ktery imho nepoznas, nebo zvysilo o 1/100 spotrebu..
porad mas polovicni naklady na cesty..

a jak rikam, chtel byc slyset nejaky zkusenosti od nekoho kdo to ma..

hele když plyn tak Sekvenční vstřikování, je to nová technologie a pár lidí ji v autě má, jak v E36 tak v E38 dej hledat.
Jinak kámoš má auta jedině s plynem napiš mu SZ Radim46 najdi si ho.Sice tu Sekvenci má teď ve Vectre, ale to je fuck v jakém autě.
Slid

#10 Příspěvek od Slid »

Maxiczech píše:To ti klidně můžu nedoporučit. Plyn do BMW si může dát jenom "idiot"! A co se týče životnosti motoru, tak ti plyn rozhodně jen uškodí. :( http://www.plynvbmw.ndr.cz :lol: :lol:

Když víš otom hovno tak nemel hovna a neurážej lidi, fakt nechápu co těma sračkama fut sleduješ.
Maxiczech

#11 Příspěvek od Maxiczech »

Slid píše:
Maxiczech píše:To ti klidně můžu nedoporučit. Plyn do BMW si může dát jenom "idiot"! A co se týče životnosti motoru, tak ti plyn rozhodně jen uškodí. :( http://www.plynvbmw.ndr.cz :lol: :lol:

Když víš otom hovno tak nemel hovna a neurážej lidi, fakt nechápu co těma sračkama fut sleduješ.

Už nikoho nesleduju. Tak sorry.. :roll: Tady máte návod, jak si zlepšit výkon auta... :roll: http://www.ivankukamarade.cz/jak-jsme-s ... y-web.html :lol: :lol: :lol:
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#12 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

alp píše:

to muze napsat a rict jen magor kterej o tom vubec nic nevi ....

To souhlasi ne? :lol:
N54 PWR
Maxiczech

#13 Příspěvek od Maxiczech »

Lukas H. píše:
alp píše:

Chtel jsem vam vsem sdelit, ze jsem opet dostal od tatky zaracha a musim si hrat s prstiky po klavesnici, muj pokojicek je tam temny a malinky...
Maxiczech

#14 Příspěvek od Maxiczech »

alp píše:
miculash píše:co rikate na to dat bmw (520, e39) do plynu (lpg)..?

....

Vytuň si svoje Báwo o křídla a o úniku plynu si jdi laskavě pokecat s lidma, kteří bohužel již nejsou mezi námi. Tvá plynová recenze je úchvatná jen pro ty, kteří nevědí, co je to rána, zaviněná únikem plynu. Pokud opomenu vozy, konstruovány na provoz LPG, tak zbytek aut je smrtící zařízení. Pokud bereme v úvahu kolizy, že můžeme nabourat nebo někdo do nás. Tak si raději ty rady strč někam.. :roll: Strýčku idiotku vodehnálku.. :?
matal Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od matal Moderátor »

Hmm tak Alp je snad jediný člověk na tomto fóru, který ví očem mluví, co se týká LPG.. :wink: Né že by někdo jiný tomu nerozuměl..

A Ty Maxi-kokote važ slova a nemusíš tady nikoho hned urážet, si opravdu debil.. :!:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Mirw

#16 Příspěvek od Mirw »

alp píše:
Maxiczech píše:Vytuň si svoje Báwo o křídla a o úniku plynu si jdi laskavě pokecat s lidma, kteří bohužel již nejsou mezi námi. Tvá plynová recenze je úchvatná jen pro ty, kteří nevědí, co je to rána, zaviněná únikem plynu. Pokud opomenu vozy, konstruovány na provoz LPG, tak zbytek aut je smrtící zařízení. Pokud bereme v úvahu kolizy, že můžeme nabourat nebo někdo do nás. Tak si raději ty rady strč někam.. :roll: Strýčku idiotku vodehnálku.. :?

Takze mily pane:
1. nejsem tvuj strejda z horni dolni, na to nezapominej
2. velmi tezko si muzu jit pokecat s lidma ktery nejsou mezi nama .... to te v ty pomocny skole mohli naucit
3. projdi si statistiky nehodovosti a zpusobenych nasledku a zjisti si jak na tom plyn je .... az pak zbleptej takovyhle hovadiny (doporucuju CZ a DE)
4. v aute k zadne "rane" zavinene unikem plynu dojit nemuze .... kdyz o tom nic nevis, tak se do toho nemontuj
5. vuz z vyroby konstruovan na LPG ma uplne stejne prvky jako vuz prestaveny na LPG .... opet kecas o vecech o kterych vubec nic nevis
6. auto na LPG neni o nic vic smrtici zarizeni, nez jakekoliv jine auto - viz statistiky nasledku
7. rady si nikam strkat nebudu .... narozdil od tebe odpovidam na konkretni dotaz podlozenymi fakty, ktere jsem schopen zduvodnit a dokladovat.
8. o autech toho zjevne i male dite vi vice jako ty ... akorat to male dite se nepotrebuje za kazdou cenu zviditelnit ....

Á ad strycku idiotku vodehnalku .... milej zlatej husy jsme spolu nepasli, takze krot sve vasne .... a varuju te tentokrat jiz naposledy !

A co bude kdyz to varovani neuposlechne? :) :D :lol: :smich2:
Slid

#17 Příspěvek od Slid »

Mirw píše:
alp píše:
Maxiczech píše:Vytuň si svoje Báwo o křídla a o úniku plynu si jdi laskavě pokecat s lidma, kteří bohužel již nejsou mezi námi. Tvá plynová recenze je úchvatná jen pro ty, kteří nevědí, co je to rána, zaviněná únikem plynu. Pokud opomenu vozy, konstruovány na provoz LPG, tak zbytek aut je smrtící zařízení. Pokud bereme v úvahu kolizy, že můžeme nabourat nebo někdo do nás. Tak si raději ty rady strč někam.. :roll: Strýčku idiotku vodehnálku.. :?

Takze mily pane:
1. nejsem tvuj strejda z horni dolni, na to nezapominej
2. velmi tezko si muzu jit pokecat s lidma ktery nejsou mezi nama .... to te v ty pomocny skole mohli naucit
3. projdi si statistiky nehodovosti a zpusobenych nasledku a zjisti si jak na tom plyn je .... az pak zbleptej takovyhle hovadiny (doporucuju CZ a DE)
4. v aute k zadne "rane" zavinene unikem plynu dojit nemuze .... kdyz o tom nic nevis, tak se do toho nemontuj
5. vuz z vyroby konstruovan na LPG ma uplne stejne prvky jako vuz prestaveny na LPG .... opet kecas o vecech o kterych vubec nic nevis
6. auto na LPG neni o nic vic smrtici zarizeni, nez jakekoliv jine auto - viz statistiky nasledku
7. rady si nikam strkat nebudu .... narozdil od tebe odpovidam na konkretni dotaz podlozenymi fakty, ktere jsem schopen zduvodnit a dokladovat.
8. o autech toho zjevne i male dite vi vice jako ty ... akorat to male dite se nepotrebuje za kazdou cenu zviditelnit ....

Á ad strycku idiotku vodehnalku .... milej zlatej husy jsme spolu nepasli, takze krot sve vasne .... a varuju te tentokrat jiz naposledy !

A co bude kdyz to varovani neuposlechne? :) :D :lol: :smich2:

To uvidíš, až ho fort pustí k počítači :lol:

Jinak o LPG to je moc pěkně napsané a dost výstižné.
Lukas H. Čestný člen
Čestný člen

#18 Příspěvek od Lukas H. Čestný člen »

Maxiczech píše:
Lukas H. píše:
alp píše:[quote="Maxiczech"]To ti klidně můžu nedoporučit. Plyn do BMW si může dát jenom "idiot"! A co se týče životnosti motoru, tak ti plyn rozhodně jen uškodí. :( http://www.plynvbmw.ndr.cz :lol: :lol:

Ty si nasedni do svého Clia motors a buď rád, že jezdíš pod osm litrů... :roll: Tady jsou snad samí klauni... woe :lol:[/quote]

Jasne trubko... :lol:
N54 PWR
delawega

#19 Příspěvek od delawega »

2 alp>
celkom vystizny pokec k lpg.
rozmyslal som nad 4.4 v sedme, alebo x5 protoze sekvencny plyn je uz naozaj zaujimava alternativa...
otazka je ako dlho vydrzia ceny lpg pretoze su tiez ovplyvnene " ropnou krizou"
miculash
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od miculash »

ALP:
diky moc! super shrnuti!

a jake mas sve tipy/rady (firmu na namontovani, ceho se vyvarovat), atp.. po case vyuzivani LPG

takze M52 a LPG je OK

ale je otazka, SMG je skoro tak 2x drazsi nez obyc, vyplati se to opravdu?
Odpovědět