Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vibrace na přední nápravě,zkoro už od rozjeti auta :((
Mám takový problémek. Nechal jsem si na autě vyměnit hodně jsete přední pneu,které jsem tam měl po koupi. Už od koupi mě auto táhlo silně doprava, ale ani se nezatřepalo, po výměně pneu na celém autě, se mě hodně silně třepe, nejvíce asi kolem 70-80Km / hod, ale jde to citit i když pomalu krokem dojiždím na semafor. Nejvíce rapidní a to volant úplně lítá a celé auto ze rozechvěje když zatáčím doprava, do leva je to OK! Kola byla vyvážena hned po výměně, měl jsem bouhlej pravej plecháč,říkal jsem si , to bude na 100% tím, nechal jsem to vyměnit, a je to absolutně bezezměny.
to, že to táhne do prava, mě na geometrii řekli, že na to nelze udělat, že je to ohlý tlumič, nebo tehlice.
Ale před výměnou pneu, když jsem pustil volant, tak začal plynule zatáček do prava, teď zatáčí ve skocích, jako cuk-cuk-cuk.
Napadá vás čím by to mohlo být? Vyvážení bude asi OK, protože hned už z vyjetí z pneuservisu to začalo dělat.
Díky za nápady a připomínky
to, že to táhne do prava, mě na geometrii řekli, že na to nelze udělat, že je to ohlý tlumič, nebo tehlice.
Ale před výměnou pneu, když jsem pustil volant, tak začal plynule zatáček do prava, teď zatáčí ve skocích, jako cuk-cuk-cuk.
Napadá vás čím by to mohlo být? Vyvážení bude asi OK, protože hned už z vyjetí z pneuservisu to začalo dělat.
Díky za nápady a připomínky
no.. nevěřil jsem že takové velké házení může dělat pneu, ale mám tam teď nějaké zmetky. jedno sjete skoro na min na předku a druhé tak na hranici.., vsadim se že maj něco za sebou, zadek je skoro novej, než mě to pneu měnili bylo to OK! jinak nic tam nečistili!! myslíte že pneu může mít takovej vliv na házení??
Jak se to dá jednoduše poznat? a prokázat tam kde mě to pneu dali jako OK?? Díky
Jak se to dá jednoduše poznat? a prokázat tam kde mě to pneu dali jako OK?? Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
magic píše:no.. nevěřil jsem že takové velké házení může dělat pneu, ale mám tam teď nějaké zmetky. jedno sjete skoro na min na předku a druhé tak na hranici.., vsadim se že maj něco za sebou, zadek je skoro novej, než mě to pneu měnili bylo to OK! jinak nic tam nečistili!! myslíte že pneu může mít takovej vliv na házení??
něják tomu nerozumín.
Jak ted apíšeš máš na předku KO pneu pořád. Udělej jedno, vyhod je a kup NOVÝ !
Vlim to muže mít velkej, muže to byt špatně vyvažené, pneu naražená, špatnej disk.
Jestli ti někdo řekl že je to OK tak jed do jinyho servisu pro kontrolu.
Když ani to nepomůže tak věci na podvozku a upřímě pokud to někdo už nedělal před x tisícema km tak tě to stejně čeká
Pivson píše:magic píše:no.. nevěřil jsem že takové velké házení může dělat pneu, ale mám tam teď nějaké zmetky. jedno sjete skoro na min na předku a druhé tak na hranici.., vsadim se že maj něco za sebou, zadek je skoro novej, než mě to pneu měnili bylo to OK! jinak nic tam nečistili!! myslíte že pneu může mít takovej vliv na házení??
něják tomu nerozumín.
Vlim to muže mít velkej, muže to byt špatně vyvažené, pneu naražená, špatnej disk.
Když ani to nepomůže tak věci na podvozku a upřímě pokud to někdo už nedělal před x tisícema km tak tě to stejně čeká
Podvozek samo dělat budu.. tak jako koupil jsem na to nějaký pneu za pár stovek prej 4mm vzorek, což ani náhodou, jenom na dojeti do zimy. Což mě stačí.
Ale chtěl jsem vědětm jestli tak velké házení z ničeho.., může vzniknout jenom pneu? a dá se to nějak poznat?? Abych tam na ně nalítl, ať mě to vymění...
Dík
-
- Kontaktovat uživatele:
magic píše:Pivson píše:magic píše:no.. nevěřil jsem že takové velké házení může dělat pneu, ale mám tam teď nějaké zmetky. jedno sjete skoro na min na předku a druhé tak na hranici.., vsadim se že maj něco za sebou, zadek je skoro novej, než mě to pneu měnili bylo to OK! jinak nic tam nečistili!! myslíte že pneu může mít takovej vliv na házení??
něják tomu nerozumín.
Podvozek samo dělat budu.. tak jako koupil jsem na to nějaký pneu za pár stovek prej 4mm vzorek, což ani náhodou, jenom na dojeti do zimy. Což mě stačí.
Ale chtěl jsem vědětm jestli tak velké házení z ničeho.., může vzniknout jenom pneu? a dá se to nějak poznat?? Abych tam na ně nalítl, ať mě to vymění...
Dík
ano může