Jawak píše:Asi tak, e34 525tdsA Touring je doposud pocitově to nejlepší auto jaké jsem kdy vlastnil. Ještě s tou spotřebou, je vůbec důvod to řešit?
Jardo, já když jsem do toho 525tdsA Touring tenkrát přesed z 635CSi, tak jsem se mohl snad jenom tlemit, turbo pískalo, automat řadil, nafťák řval jak protrženej a na stovku mu to trvalo snad 15 vteřin. No, dneska bych byl za něj asi rád, ale pocitově to nejlepší to rozhodně nebylo, to byla 540iA a kdyby na to bylo, tak by to byla rozhodně jediná volba.
Mám ho někdy od půlky června a od té doby jsem (skoro vůbec nejezdil) a i tak tam naskočilo, kde se vzalo tu se vzalo přes 9500 km, to jsem dřív najel s benzínem za rok možná...
jirka525tds píše:chtel bych poznat cloveka ktery normalni jizdou dokaze jet s TDS za 6 litru (to je tak max 80 a z kopce vyrazovat)ja mam e34 combi a jezdim prumer za 7.5 mam tam teda chip ale pod 7.5 sem se jeste nedostal a to mam snim najeto 168t celkem 280 koupil sem to auto pred 4 roky na kseft a tak se mi zalibilo ze uz mi zustalo abych se vratil k tematu tak TDS vrele doporucuji
da se s nim jet i pod 6, ale rozhodne to neni normalni jizda.. aspon ne pro me tomu se rika klobouk ja jezdim podobne jako ty.. mozna trosku za min..
jirka525tds píše:chtel bych poznat cloveka ktery normalni jizdou dokaze jet s TDS za 6 litru (to je tak max 80 a z kopce vyrazovat)ja mam e34 combi a jezdim prumer za 7.5 mam tam teda chip ale pod 7.5 sem se jeste nedostal a to mam snim najeto 168t celkem 280 koupil sem to auto pred 4 roky na kseft a tak se mi zalibilo ze uz mi zustalo abych se vratil k tematu tak TDS vrele doporucuji
da se s nim jet i pod 6, ale rozhodne to neni normalni jizda.. aspon ne pro me tomu se rika klobouk ja jezdim podobne jako ty.. mozna trosku za min..
Fakt hodně záleží na štýlu jízdy, já natěch 6 jedu do 100 km/hod...vopruz.