paces píše:Naplakal jsem se dost s bmw Asi jsem chytl nějakej špatnej kousek nebo co. Víc jsem servisoval než jezdil. Spolklo to moc peněz. Teď zkusím tu audi,motor je prej ok-prověřenej. Serviska atd. Snad to bude ok. Chtěl jsem S4,ale prej ty motory jdou brzy do kytek. http://www.hhauto.cz/index.php?id=detail&idauta=9
Jéé a já jsem myslel, že chceš touringa nebo avanta a vybíráš si takové vládní vozitko. Ale když se na to koukám, jestli máš teď 525 e39, tak to pudeš do horšího. A ty náhradní díly, si moc nepomůžeš. A za ty prachy by ti touring stejný ročník 530dA říkalo pane Jo a taky, kdybys to vzal někomu z ruky, tak máš paďocha ušetřenýho.
Je pravda, že A6 byly povedený vozítka, ale já jsem myslel jen rok 91-94. Ty novější typy berou pověst tohodle ročníku nesmrtelných tanků.
PS: promiň, že ti kecám do koupě vozidla jsem takový odpůrce autobazarů, někdy si berou až příliž.
Nooo, takové vozítko to je hezkýý, jenom škoda, že to není BMW.
Co se týká tabulek bezporuchovosti tak nevím kdo to píše, ale obecně platí, že AUDI se často dostává na první příčky před mercedes, třeba to maj podplacený. Nebo třeba jsou majitelé AUDI tak šikovní, že to nedávaj do servisů a pak se to nezapočítává do poruch Ale né mít Audinku je supr, je to většinou bezporuchové auto.
Za 300k audinu to jo, ale bude docela rozdil, jestli ta konkretni bude pred nebo po rozvodech,ktery u bmw resit nemusis. Mam takovej pocit ze kamos rikal nejlevnejc jak je muzes poridit, kdyz budes hodne shanet, udelas si vsechno sam tak za 20k, takze pocitej spis tak 30 komplet i s praci. A kdyz budes mit stesti, tak koupis kus, na kterym je uz udelanej podvozek, jen tak mimochodem, audina ma vepredu 8 ramen kus za cca 2500, ale neboj komplet podvozek bys mel do 40k poridit,aby bylo vse ok. Precti si naky recenze a uvidis, vsude pisou ze bmw je oproti audi o tridu vys.
Ano BMW je o třídu jinde a také výš, víc než BMW je mnoho aut, ale BMW je kompaktní ve všech směrech. A pokud chceš čtyřkolku, AUDI to je řežba, a třeba taky EVO, WRX.
Ale tak. Na každým autě je něco proti. Já už znám min. 4 majitele bmw a ti nadávají jak sviňa. To záleží na kusu. Teď borec vyhazoval motor bmw co měl najeto 50 000km Třeba v recenze na audi i passat píšou to s tou nápravou a už jsem mluvil jak s majitelem passatu tak s maj. audi a mají najeto cca150000 a v pořádku. Ale jsou to puntičkáři a tak. Já se o svoje auta staral vždy poctivě,protože jsem puntičkář a když jsem je pak dával pryč,byly jak z fabriky. Přesně jak jsem je bral ze salonu. Poprvé jsem koupil jeté bmw a Jsem víc servisoval než jezdil. Spolklo mi to cca 40 litrů a aby to bylo ok,tak by to chtělo 30litrů. Sorry,ale takhle si to teda nepředstavuju. Za ty prachy jsem čekal trochu kvalitky. Když bmw,tak jedině nový. A na to nemám
katana píše:4kolku využiješ stejně jenom tři měsíce v roce,jinak to je akorád složitější,těžší a víc to žere.
a helmu na motorce nevyuzijes nekdy vubec....
To je ale trošku něco jiného... Katana chtěl říct, že pokud nejsi řidič - závodník a výhodu 4x4 využiješ jen v zimních měsících, tak je to zbytečnost...
Já vím,já jsem velkej závodník jak vysadím rodinku A hlavně jezdím v zimě dost na hory atd. Myslím,že 4x4 se líp chová aji na suché silnici. Na hory si půjčuju od taty patrola a je to nádhera brázdit ty zasněžený cesty
paces píše:Já vím,já jsem velkej závodník jak vysadím rodinku A hlavně jezdím v zimě dost na hory atd. Myslím,že 4x4 se líp chová aji na suché silnici. Na hory si půjčuju od taty patrola a je to nádhera brázdit ty zasněžený cesty
Kup si Subaru u Emila v Praze, mají slušnej bazar a budeš
Jestli to není Subaru WRX tak to od BMW ma hoooooodně daleko, to by jsi přešel ještě níž než k AUDI. Porovnávat, sedana BMW se sedanem Subaru je jak porovnávat ústřice se slanečkama.