Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
žárovky do angel eyes
-
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
koupíš na první benzince... pokud máš origo světla... pokud nějaké jiné AE tak je to horší a může tam být cokoli... třeba dioda apod.

-
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
firerescue píše:Huska píše:koupíš na první benzince... pokud máš origo světla... pokud nějaké jiné AE tak je to horší a může tam být cokoli... třeba dioda apod.
ale dík za snahu poradit
viz SZ .. máme doma e39 a vím o čem mluvím

-
Huska píše:firerescue píše:Huska píše:koupíš na první benzince... pokud máš origo světla... pokud nějaké jiné AE tak je to horší a může tam být cokoli... třeba dioda apod.
ale dík za snahu poradit
viz SZ .. máme doma e39 a vím o čem mluvím![]()
já stejně potřebuju i ty patice,ale v BMW mi tvrdili že žárovka s patice nejde vyndat a musí se pokaždé koupit celá i s paticí
-
firerescue píše:já stejně potřebuju i ty patice,ale v BMW mi tvrdili že žárovka s patice nejde vyndat a musí se pokaždé koupit celá i s paticí
Nedalo mi to a šel jsem to zkontrolovat. Světla Hella Facelift a po povolení té parabolky je vidět žárovička, která obvyklým "chmatem" lze uvolnit a vyndat. Je to nějakej (asi) halogen od Philips 12V/10W. Takže asi tak.

- Huska
- Kontaktovat uživatele:
Birkoff píše:firerescue píše:já stejně potřebuju i ty patice,ale v BMW mi tvrdili že žárovka s patice nejde vyndat a musí se pokaždé koupit celá i s paticí
Nedalo mi to a šel jsem to zkontrolovat. Světla Hella Facelift a po povolení té parabolky je vidět žárovička, která obvyklým "chmatem" lze uvolnit a vyndat. Je to nějakej (asi) halogen od Philips 12V/10W. Takže asi tak.
ano přesně tak jsem to měnil i já ... jen firerescue mi nevěřil... ještě doporučuji hned koupit obě, protože jedny EA svítily žlutejc tak jsem jel na benzinku 2x

-
Huska píše:Birkoff píše:firerescue píše:já stejně potřebuju i ty patice,ale v BMW mi tvrdili že žárovka s patice nejde vyndat a musí se pokaždé koupit celá i s paticí
ano přesně tak jsem to měnil i já ... jen firerescue mi nevěřil... ještě doporučuji hned koupit obě, protože jedny EA svítily žlutejc tak jsem jel na benzinku 2x
V tom případě se ti omlouvám,tím pádem kecali v BMW.Dík
-
firerescue píše:Huska píše:Birkoff píše:[quote="firerescue"]já stejně potřebuju i ty patice,ale v BMW mi tvrdili že žárovka s patice nejde vyndat a musí se pokaždé koupit celá i s paticí
V tom případě se ti omlouvám,tím pádem kecali v BMW.Dík[/quote]
No nebylo by to ani poprvé a ani naposled.

je to na okraji zalisovane, staci nozik, trosku citu a da sa oddelit ta mala parabola od samotnej objimky ziarovky. bude to drzat bez problemov aj bez toho zalisovania (samozrejme pokial to nedo*ebete).
chcel som nahradit ziarovky bielymi LEDkami, ale bohuzial je LED stavana na inu polaritu => budem si ich musiet dat vyrobit aby to bolo pekne biele
chcel som nahradit ziarovky bielymi LEDkami, ale bohuzial je LED stavana na inu polaritu => budem si ich musiet dat vyrobit aby to bolo pekne biele
-
JohnyE36 píše:hmm tak taky jsem řešil stejný problém mám orig.světla Hella na E39 s AE a ta žárovka je v patici ,jedna se mi dokonce povedla vytáhnout ta druhá už nee a stejně jsem ty žárovky nesehnal jinde než v Bmw Cartec Ostrava cena za 2ks byla kolem 1200 kč
přesně tam jsem i já dostal tu informaci,že zvlásť koupit nejdou.Proto jsem se tady ptal jestli je někdo nemá z rozbitých světel.Není to super ranec,ale za žárovky bych to nečekal.