Zdravím, máte někdo zkušenosti s nějaký podomácku vyrobeným GSM alarmem, popř jak ho nainstalovat do E34, co je na to vše potřeba??popř prodáte mi ho někdo? jinak mám v autě už alarm dodělávaný, jen bych to na něj chtěl připojit, aby to hlásilo, když vznikne!
Díky za veškerá infa ( jsem z brna )
Kdyz uz to tu tak resime, ten system od Pavla ke spravne funkci potrebuje, aby vystupni proud, kterej posle alarm treba na sirenu byl stalej a ne pouze pulsy. Rekne mi tedy nekdo, kdo se v alarmu na e34 uz vrtal, jak je e34 na tom? Rad bych ho tam taky implantoval...
Asi ve čtvrtek by mě měl dojít od pavla, hvízdnu to tam, ale ještě řeším jak to udělat s T-mobil locatorem, asi na to budu muset pořídit 2 SIM T-mobile, když žádnou nemám ( jestli se nepletu
magic píše:Asi ve čtvrtek by mě měl dojít od pavla, hvízdnu to tam, ale ještě řeším jak to udělat s T-mobil locatorem, asi na to budu muset pořídit 2 SIM T-mobile, když žádnou nemám ( jestli se nepletu
Je to tak. Musis mit dve SIM, pokud to chces pouzivat pres SMS. Lokalizovat lze vsak i z t-zones a to by ti pak stacila jen jedna SIM. Ta kterou bys mel v aute. Kdybys potreboval podrobnosti, tak se ozvi.