Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Chiptuning 525tds
AdaM5 píše:Martinéz píše:mam chip mod diesel technik za 6.200 v te dobe, mel sem najeto cca 240 tisic, ted najeto 293 a stale slape motor bez jedineho zasahu...
A nekouří ti to víc než před chipem?Několik lidí mi psalo že jim to kouří jako lokomotiva.
jako lokomotiva zas ne, ale jako malej parnicek..

-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:AdaM5 píše:Martinéz píše:mam chip mod diesel technik za 6.200 v te dobe, mel sem najeto cca 240 tisic, ted najeto 293 a stale slape motor bez jedineho zasahu...
A nekouří ti to víc než před chipem?Několik lidí mi psalo že jim to kouří jako lokomotiva.
jako lokomotiva zas ne, ale jako malej parnicek..kdyz tomu dam kour, hazi to briketky, ale pri normalni jizde vidis i auta za sebou..

AdaM5 píše:Martinéz píše:AdaM5 píše:[quote="Martinéz"]mam chip mod diesel technik za 6.200 v te dobe, mel sem najeto cca 240 tisic, ted najeto 293 a stale slape motor bez jedineho zasahu...
jako lokomotiva zas ne, ale jako malej parnicek..kdyz tomu dam kour, hazi to briketky, ale pri normalni jizde vidis i auta za sebou..

sem z Praglu.. jako pred chipem to nekourilo vubec, tedka to lita jak z komina.. musis si udelat 4 vejfuky aby se to nejak rozprostrilo:)
Zdravim všechny,
já osobně bych doporučoval chip od Motordesignu. Dělá to chlápek, kterej se kolem motorů točí od mládí a opravdu ví co dělá. Posledních 10 let dělá závodní motory a myslím, že takový ucho, jako má na motory on, u nás nikdo nemá. Nebude ti kecat, když usoudí, že by se to u toho motoru dělat nemělo. Jak píšou je to seriózní chiptuning
já osobně bych doporučoval chip od Motordesignu. Dělá to chlápek, kterej se kolem motorů točí od mládí a opravdu ví co dělá. Posledních 10 let dělá závodní motory a myslím, že takový ucho, jako má na motory on, u nás nikdo nemá. Nebude ti kecat, když usoudí, že by se to u toho motoru dělat nemělo. Jak píšou je to seriózní chiptuning
-
- Kontaktovat uživatele:
Martinéz píše:AdaM5 píše:Martinéz píše:[quote="AdaM5"][quote="Martinéz"]mam chip mod diesel technik za 6.200 v te dobe, mel sem najeto cca 240 tisic, ted najeto 293 a stale slape motor bez jedineho zasahu...

sem z Praglu.. jako pred chipem to nekourilo vubec, tedka to lita jak z komina.. musis si udelat 4 vejfuky aby se to nejak rozprostrilo:)[/quote]
Tak to je masakr

AdaM5 píše:Martinéz píše:AdaM5 píše:[quote="Martinéz"][quote="AdaM5"][quote="Martinéz"]mam chip mod diesel technik za 6.200 v te dobe, mel sem najeto cca 240 tisic, ted najeto 293 a stale slape motor bez jedineho zasahu...

sem z Praglu.. jako pred chipem to nekourilo vubec, tedka to lita jak z komina.. musis si udelat 4 vejfuky aby se to nejak rozprostrilo:)[/quote]
Tak to je masakr

neni problem

-
- Kontaktovat uživatele:
AdaM5 píše:Martinéz píše:AdaM5 píše:[quote="Martinéz"][quote="AdaM5"][quote="Martinéz"]mam chip mod diesel technik za 6.200 v te dobe, mel sem najeto cca 240 tisic, ted najeto 293 a stale slape motor bez jedineho zasahu...

Tak to je masakr

Martinez te hezky strasi, ale nevim proc ti nerekne ze po cipu kouri jen TD a ne TDS...

N54 PWR
Lukas H. píše:AdaM5 píše:Martinéz píše:[quote="AdaM5"][quote="Martinéz"][quote="AdaM5"][quote="Martinéz"]mam chip mod diesel technik za 6.200 v te dobe, mel sem najeto cca 240 tisic, ted najeto 293 a stale slape motor bez jedineho zasahu...

Tak to je masakr

Martinez te hezky strasi, ale nevim proc ti nerekne ze po cipu kouri jen TD a ne TDS...

je fakt ze tobe to kourilo jen malinko a az po ty druhy uprave.. n nevim, ale uz sem videl TDsa ktery hulili po chipu stejne jak mne. ale mozna byly uz v kytkach, u mne zda se zatim neni problem, alej nemizi ani deci..
jo a i kdyby ti to pak hulilo, neboj se toho. budes spokojenej..