..na volnoběh se chvěje, běží pravidelně ale chvěje se. Vyměnil jsem svíčky (osadil dle výrobce), změřil tlaky, druhá váha vzduchu, na diagnostice nic jen vyšší uhlovodíky jinak vše OK. Čím to může být?? Jak to zjistit??
Jak změřit správnou funkci zapalovacích cívek?? Díky za rady.
Mě to dělá taky a nejsu si jist jestli je to OK. Je to nepravidelné decentní chvění, které se v průběhu chvilky opakuje a motor drží otáčky jak má.Možná je to u V8 normální :-/ ???
kubca píše:Mě to dělá taky a nejsu si jist jestli je to OK. Je to nepravidelné decentní chvění, které se v průběhu chvilky opakuje a motor drží otáčky jak má.Možná je to u V8 normální :-/ ???
kubca píše:Mě to dělá taky a nejsu si jist jestli je to OK. Je to nepravidelné decentní chvění, které se v průběhu chvilky opakuje a motor drží otáčky jak má.Možná je to u V8 normální :-/ ???
Na V8 bych to tipoval na některou ze zapalovacích cívek.
Na V8 bych to tipoval na některou ze zapalovacích cívek.
No jo, akurat ze v domacich podmienkach sa neda zistit ktora je vadna a taku diagnostiku tiez hocikde nemaju....
Marten píše:Nezkoušel, co přesně myslíš?? Volnoběh nekolísá.
Protoze silentblok motoru by se projevil i pri vyssich otackach a take pri jizde.Pokud je to pouze na volnobeh, hledal bych pricinu na nem.
kdyz se tu mluvi o silentblokach motoru, jak financne narocny je udelat je na e34?
Jeden silentblok na TDS 1400,- jsou tam dva.
Narocny? Prace asi necela hodina pri vytahnutem chladici, ale nevim jestli se musi urcite sundat. Pri nejhorsim 4 hodiny. Prinejlepsim pul hodiny.
Pocitat i s chladici kapalinou, kdyby se musel sundat ten chladic. Tipuju to na ty 3t za material, dobre dokoupit i krouzky ke chladici.
silentbloky už jsem měnil, tím to není. Asi to budou ty cívky a problém je opravdu ten , že se to nedá změřit a není kde to odzkoušet ... ty možnosti nemám
Byl jsem na diagnostice a tam mi proměřovali cívky a zobrazoval se jim diagragram jak pálí. Vše bylo zřejmě v pořádku. Potom jsme nasadily druhé cívky z auta, které se nechvěje a zdálo se nám, že to bylo o něco lepší. Tak nevím jestli mám ty silentbloky objednat?