Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Nafta
Když jsem jezdil k Charouzovi s Mondeem, tak mě tam ujistili, že vodu do nafty lejou na všehc pumpách, doporučili mi tankovat na značkových čerpačkách s velkým a nepřetržitým provozem. Bral jsem takhle naftu do Mondea 5 let, žádný aditiva jsem nepřidával, jen jsem měnil palivový filtr po 30 tisících a žádný problém a to ani v zimě při -20.
zkušenost mám a řekl bych, že se obecně na naftu od Shellu najede za stejný peníze víc, než na jakoukoli jinou z jiných čerpaček...hlavně to o moc míň kouří.chce to zkusit.rozdíl poznáš nejvíc,až tam po naftě od Shellu dáš zase nějakou jinou.uvidíš, o kolik víc na to budeš muset šlapat
jinak na pročištění naft. motoru existuje od Castrolu TDA a to funguje na 100%.nejlevnější to maj asi v Bauhausu.chce to ale při aplikaci za to víc tahat,aby se to vše vypálilo a uvolnilo
jinak na pročištění naft. motoru existuje od Castrolu TDA a to funguje na 100%.nejlevnější to maj asi v Bauhausu.chce to ale při aplikaci za to víc tahat,aby se to vše vypálilo a uvolnilo

momento píše:zkušenost mám a řekl bych, že se obecně na naftu od Shellu najede za stejný peníze víc, než na jakoukoli jinou z jiných čerpaček...hlavně to o moc míň kouří.chce to zkusit.rozdíl poznáš nejvíc,až tam po naftě od Shellu dáš zase nějakou jinou.uvidíš, o kolik víc na to budeš muset šlapat
Ja to adt od castrolu TDA pouzivam v lete v zime a kdyz ho tam nedam tak je to znat nejen na tahu,ale i hluku.Jinak Shell V-Power diesel rozdil zadnej....