takže kluci.....mám kamaráda který mi ty lampy zapojí,ale až v uterý....jelikoš jsem hodně ale hodně netrpělivý chtěl bych ty lampy dát co nejdřív...otázka zní jestli mi dokáže někdo vysvětli zapojení těchto světel (slyšel jsem že nepasují přesně do kastle a že na zapojení se potřebují nějaký ty vodpory) ale jestli to zvládnu doma před garáží ale jelkoš jsem tupoň z vesnice tak prosím co ńejlepe vysvětlit...rad bych je tam dal už zejtra...uterý je daleko
musíš vyvrtat dvě díry na spodní část uchycení světla do zadního čela ( 2 x šroubek) potom olámat co přečnívá ze světla, barvy jak jdou za sebou ti pošlu mám to zapojený a pak tam dej odpory, já je mám v kelu takže nevím jaký tam jsou proměřím to .
pajabo píše:musíš vyvrtat dvě díry na spodní část uchycení světla do zadního čela ( 2 x šroubek) potom olámat co přečnívá ze světla, barvy jak jdou za sebou ti pošlu mám to zapojený a pak tam dej odpory, já je mám v kelu takže nevím jaký tam jsou proměřím to .
děkuji ... budu čekat...mám známýho co to zapojí hned ale potřebuje vědět jáké a kam ty odpory...
slozity to je, pokud se nevyznas trosku v eletrice..
jinak se musi udelat:
1. orezat prebytecne vystupky na novych svetlech
2. odsmiknout a prepajet konetkrot na novych svetlech
3. udelat mensi upravu karoserie
4. pridat spravny odpory na svetla
5. spravne zapojit svetla (aby brzda nesvitila pri zpatecce atp.)
miculash píše:slozity to je, pokud se nevyznas trosku v eletrice..
jinak se musi udelat: 1. orezat prebytecne vystupky na novych svetlech 2. odsmiknout a prepajet konetkrot na novych svetlech 3. udelat mensi upravu karoserie 4. pridat spravny odpory na svetla 5. spravne zapojit svetla (aby brzda nesvitila pri zpatecce atp.)
jinak se musi udelat: 1. orezat prebytecne vystupky na novych svetlech 2. odsmiknout a prepajet konetkrot na novych svetlech 3. udelat mensi upravu karoserie 4. pridat spravny odpory na svetla 5. spravne zapojit svetla (aby brzda nesvitila pri zpatecce atp.)
cely den prace..
tohle všechno vím ale nikdo mě ještě nedokázal vysvětlit kam a jakej ten odpor dát...naktrerý drát,na kterou žárovku...stáčí to nějak jednoduše popsat...
tak se podařilo ....sice nám nikdo neporadil co a jak ale vypadá to že je to OK...že nejsme tak asi uplně blbý
Jedíné prosím o radu kdo to má dodělávané a má tam ty odpory....napiš te mi jejich hodnoty...nějaké jsme tam daly a zatím to valí...ale pro jistotu...děkuji...