tak toto je otazka ktoru idem riesit aj ja, tak sa ti sem vtirnem Ja mam ale Nivo, ake aftermarket sportove tlmice mozem pouzit, mate niekto skusenosti??? Pripadne je moznost ako znizit klasicky Nivo podvozok???
firerescue píše:mě vyšly sachsy na předek na 3500,-ks po slevě,takže celkem výrazně levněji
Mne ty castky prijdou take dost drahe. Ja jsem kdysi kupoval normalni Sachsy na Hondu Accord a vysel predek plus zadek na 14.000Kc a co jsem koukal do katalogu tak i na vetsi vozy ty castky byly za velice podobne penize. Sestnactka bez dane je dost penez. Nicmene je mozne, ze se ceny zvedly.
Ovsem stale je to pohodicka, kdyz jsem koukal do katalogu na ceny zadnich tlumicu na E38cku tak to se mi teprve protocily panenky.
Vracím se ještě k tlumičům na E39, podle Vašich doporučení jsem našel tlumiče SACHS od MJauto.cz a mám dotaz zda jste někdo při výměně tlumičů měnil i uložení tlumičů. Pokud jste to někdo měnil, tak na základě skutečného stavu nebo prostě jen preventivně.
Já jsem tlumiče měnil nedávno, měnil jsem i pružiny, protože se mně zdálo, že jsou lehce unavený (na PZ byl blatník cca o 1 cm níž, než vlevo). Chtěl jsem tam dát sadu od KONI, ale vzhledem k tomu, že na E39 dělají jenom tlumiče, nechal jsem tam dát origo tlumiče i pružiny vč. uložení (mám podvozek M-technik II). Vyšlo to cca na 50k Kč.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic