Hyri píše:Pekne to je...este na leto ten predny naraznik a bude to paradna omladzovacia kura.
snad do Mordu to stuhnu....podle finanční situace ale asi jo..
Bambim píše:Pavel píše:GeorgosAc píše::Policie:![]()
- krasna ta modra zarovka
proto jsem to fotil tak zblízka
On mysli tu holku vpravo...![]()
![]()
Birkoff píše:Pavle tak hoď info co a jak jste zapojili. (jakej odpor a kam atd.)
Pavel píše:Birkoff píše:Pavle tak hoď info co a jak jste zapojili. (jakej odpor a kam atd.)
to je trochu problém je toho hodně na psaní....a ještě to nemám uplně doladěné...sice to funguje bez problému , ale....
ale prostě..mám od každé lampy vyvedenou 5W žárovku do kufru (místo toho odporu) a ty dva odpory co tam mám kvůly Check kontrolu tak nevím jéstli jsou správné hodnoty...musím zjistit hodnoty těch všech odporů a pak to tady skusím rozepsat...
jinak zopejení ostatních žárovej je jednoduché...vše funguje pod 12V i ty diody....ale potřeba obelstít počítač aby nehlásil chybu a aby dobře svítily (diody,aby neproblíkavaly) ...
a hlavně sehnat si konktory k těm lampám..jsou tam jinačí než na starých...pasují tam z VW nebo Audi .. ¨po menší upravě paciček.....
uprava kastle není tak drastická..kladívko a dřívko a trochu to poklepat do vnitř..podle lampy ..-.a na lampě ulomit cc3mm krajní hrany (plastové) ke které je nalepéná těsnící pěna (v místěch kde je brzdová žárovka...ale to poznaáš podle nasazování kde to vyklepnout nebo uplomit
jak to doladím tak to i na fotím a dám to sem
miculash píše:takze,
jsou to dva seriove razene vykonove odpory, kazdy 20W, jednotlive odpory byly 4.7 a 2.2 ohmu ... tak, aby vysledny proud, tekouci odporem mel hodnotu cca 1.75A, pak nebude ridici jednotka hlasit chybu a zmizi i slade dychani ledek