Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Kolísání volnoběžných otáček TDS
soby1 píše:Tento problém řeším asi 5 měsícu, kdy mi na e39 měnili nejprve hlavičku čerpadla, poté 2x celé čerpadlo a otáčky stále kolísaj ikdyž né pořád. Teď mi jeden týpek poradil,že to může bejt plynovej pedál, tak to budu zkoušet.

taky mám e34 TDS a občas když ho nastartuju studený tak mi to kolísá.Ale potom když se zahřeje tak to je v pohodě,jen občas trošku kolísá,ale ne pořád.Asi to taky bude čerpadlem,ale někdo mi ještě říkal ať nechám seřídit předvstřik,že by to mohlo být i tím,to jsem ještě nedával dělat.Ale ještě mě napadá vyměnit ten palivovej filtr.Když ho vyměnim tak pak budu muset odvzdušňovat nebo ne?Popřípadě kde a jak?
bmwboy55 píše:taky mám e34 TDS a občas když ho nastartuju studený tak mi to kolísá.Ale potom když se zahřeje tak to je v pohodě,jen občas trošku kolísá,ale ne pořád.Asi to taky bude čerpadlem,ale někdo mi ještě říkal ať nechám seřídit předvstřik,že by to mohlo být i tím,to jsem ještě nedával dělat.Ale ještě mě napadá vyměnit ten palivovej filtr.Když ho vyměnim tak pak budu muset odvzdušňovat nebo ne?Popřípadě kde a jak?
Jo to vecinou chce odvzdusnit,dela se to sroubem kterej je uprostred cerpadla tam jak znej vychazi 6 zeleznych hadicek ke vstrikum