Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Vibrace volantu
-
- Kontaktovat uživatele:
E34 520 , mezi 90-110km/h vyrazne kmitani do volantu, nekdy to uplne trese s celym autem, vyvazovaly se kola, prehazovaly zepredu dozadu, vymeneny rameno s volnym silentblokem a porad aporad to dela.na zvedaku nic na naprave nenajdou....nemam jiny disky abych to zkusil s jinyma kolama, ale na vyvazovacce je vyvazi v pohode.... nevim si rady 

-
- Kontaktovat uživatele:
Klasika, uzil jsem si na byvalem aute taky sve, uplne se vyvrovat vibraci se mi stejne nepodarilo.Ale postupne se to upgradem stale zlepsovalo, ale nevymizelo.Nejlpesi zlepseni bylo po vymene vsech ramen, dnes bych k tomu pridal i dily rizeni.I kdyz je to uz daleko levensji nez kdysi, letos na jare byh rad udelal celou predni napravu novou, ne ze bych mel nejake vyrazen problemy, ale citit to bude.Kompletni cena pocitam do 20t vcetne sport tlumicu.Ovsem ramena jedine hlinik Lemforder.
-
- Kontaktovat uživatele:
Butch5 píše:no jo ale dyt jsem byl na trech nezavislych dilnach a vsude kontrolovali cepy a ramena a vsechno a rikali mi ze jako OK
Jo to me rikali taky, pak jsem se nastval a nechal je to komplet vymenit...silentblok na sikmym rameni se pri odelani rozlomil... kdyz je to na aute tak nepoznas nic..stejne jak kdyz me klepal cep, ovsem jen pri jizde...pri kontrole na zvedaku nic, jakmile jsem vymenil ramena tak klepani ustalo.
Postupuj takto, pneu,kola,silentbloky sikmych ramen, cela ramena, prevodka rizeni, spojovaci tyc rizeni a cepy rizeni...tlumice, horni ulozeni tlumicu.. a mas voe novou karu

-
- Kontaktovat uživatele:
Problem vyresen. koupil jsem novy gumy , prezul ...nic
v zoufalosti jsem obstaral kontakt na puvodniho majitele a volam mu....stredici krouzky na elektrony......pouzil plisek , kterej zatocil do elektronu....pri nasazovni kola se plisek zrejme posunul dozadu a neplnil svou funkci....nikde v servisu si roho nevsimli a v jednom kdyz jsem se ptal mechanika jestli tam nechybi plastovej krouzek tak mi dokonce tvrdil, ze to kolo sedi presne na naboj a kropuzek netreba....ty we...14 dni trapeni a vymen nesmyslu