Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Tahne doprava (zkoušel jsem už snad vše realne)
-
- Kontaktovat uživatele:
Nechci ti kazit radost s tvým štelováním všeho možnýho. Ale před tím než jsem si koupil BMW, tak jsem měl opela vectru model B rv 2002 z autorizovanýho servisu najeto 40.000km, super stav atd. Bohužel auto táhlo mírně doprava - gumy ok, kola ok, servo ok, geometrie ok, no prostě vše v pořádku. Nevím jestli to může být stejný , ale vyměnili mě nějakou spojovačku řízení , bylo to trochu lepší. Ale stejně táhlo. Verdikt - pánové křivý rám už z výroby a za ty peníze kolik by to stálo srovnat, to jsem to raději prodal a upozornil na tu vadu. Prostě jsem měl na jedný straně údajně auto kratší. Nevím ,jestli to může být tvůj případ,ale mě se to nepovedlo dohonit a rezignoval jsem.
Držím ti palce ať to máš v pořádku.
Držím ti palce ať to máš v pořádku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to mas dost zajimavy...kurnik...to je divna zavada....servo by fakt na to vliv mit nemelo, nemel jsem servorizeni rozebrany a ani jsem nepatral po presnem principu funkce...ale jestli to trhani nebude mit puvod v rizeni, jestli je tam nejaka netesnost a prepousti si to samo tlak, ale fakt nevim a jestli vubec neplacam blbosti.
Jestlize mas udelanou geometrii serioznim zpusobem, tak je problem nekde jinde nez v podvozku samotnem. Dej vedet jak si pochodil...je to pro tebe asi peknej pech, ale dost me to zajima kde bude zakopanej pes...drzim palce.
Jestlize mas udelanou geometrii serioznim zpusobem, tak je problem nekde jinde nez v podvozku samotnem. Dej vedet jak si pochodil...je to pro tebe asi peknej pech, ale dost me to zajima kde bude zakopanej pes...drzim palce.
to neni že by to cukalo.. jenomže když ho pustim, tak se hned plynule neotočí o těch prá čísel, ale udělá, posun, - posun., toť vše.
Jinak nevím jestli se mě to zdá,nebo jestli je to nějakej plech, ale na jedne strane je guma aspoň 1-2cm blíže k těhlici a na druhe dal. Dal je na prave straně ( tam kde to zatačí )
Jinak nevím jestli se mě to zdá,nebo jestli je to nějakej plech, ale na jedne strane je guma aspoň 1-2cm blíže k těhlici a na druhe dal. Dal je na prave straně ( tam kde to zatačí )